Jesszus! Mi történt Mickey Rourke arcával?

fotó műtét színész Mickey Rourke szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, akit Los Angeles utcáin kaptak lencsevégre. Inkább ne tették volna, mivel a látvány elég ijesztő!

A 63 éves sztárra alig lehet ráismerni, és a hírek szerint újabb plasztikai műtétet fontolgat. A mostani külseje alapján nem kéne ezt erőltetni, és inkább abba kéne hagynia a szépészeti beavatkozásokat. A látványon talán a kezében lévő kiskutya javít egy kicsit.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hocn

Kerekesszékbe került Mickey Rourke

Pulóverébe bújva próbálta megőrizni inkognitóját Mickey Rourke a Los Angeles-i reptéren, ahonnan kerekesszékben ülve tolta ki egy ápoló a színészt. Fotó!
Jól fest a bőrrákkal frissen műtött Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/drlife/20160210-hugh-jackmant-megmutottek.html Hugh Jackman évek óta küzd a betegséggel, többször kés alá feküdt, ahogy nemrég is műtétre volt szükség. A színész Instagram-oldalára töltött fel egy friss képet, amin úgy tűnik, hogy jól van. Dr. Life--Mi történik a testeddel szakításkor? Íme, a tudományos magyarázathttp://www.life.hu/drlife/20160216-mi-tortenik-a-testeddel-szakitaskor-ime-a-tudomanyos-magyarazat.htmlA szerelem valóban úgy hat ránk, akár a drog: az I Fucking Love Science által lehozott tanulmány szerint szerelmi csalódás után ugyanazokat a tüneteket produkálja testünk, mint elvonáskor, sőt, akár fizikai fájdalmat is érezhetünk. Dr. Life--Ételek, melyek megnyugtatják a torkod, ha fáj - Tuti tippek torokfájásra!http://www.life.hu/drlife/20160215-banan-fagyi-es-kaposzta-etelek-melyek-jol-esnek-torokfajaskor-gyogyulj-meg-hamarabb.htmlBár már nem kell a mínuszoktól szenvednünk, az influenza így is megtalálhat minket, akár a metrón is. Láz, fájdalom, és torokfájás ellen a közhelyes dolgok mellett próbálj ki valami újat, például a fagyit. El sem hinnéd, mennyit segít! Dr. Life--Csűrös Karola: "Nem igazán vagyok jól"http://www.life.hu/drlife/20160215-csuros-karola.htmlMár három hete feküdnie kell Csűrös Karolának, az ország Etusának. A színésznő bokaszalag-szakadást szenvedett, bandázst kell viselnie.Dr. LifeOrigoMostantól a ruhád is mérheti a pulzusodat!http://www.life.hu/drlife/20160211-beepitett-pulzusmeros-okostextilt-mutattak-be-kaliforniaban.htmlBeépített pulzusmérővel rendelkező okostextilt mutattak be Kaliforniában. A textilbe integrált elektronika vezeték nélkül továbbítja az adatokat a felhasználónak az okostelefonjára. Dr. Life--Börcsök Enikő: "Kétszer majdnem megöltek"http://www.life.hu/drlife/20160212-borcsok-eniko-ketszer-majdnem-meghalt.htmlBörcsök Enikőnek kétszer volt vesetranszplantációja, az élete perceken múlott. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.