Sportolás közben szenvedett sérülést Bódi Sylvi

modell sportolás Bódi Sylvi szörfözés sérülés szemhéj playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate, aki mostanában szörfoktatóként járja a világot, képmegosztó oldalán számolt be a történtekről.

Lila folttal a szemén szelfizett Bódi Sylvi. A gyönyörű modell, aki mostanában elképesztően szép helyekről jelentkezik be rajongóinak, a képaláírás szerint sportolás közben szerezte a sérülést, ám láthatóan egyáltalán nem bánja.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Pánikroham, depresszió és étkezési zavar - 3 sztár, aki megjárta a poklok pokláthttp://www.life.hu/drlife/20160204-emma-stone-jk-rowling-demi-lovato-panikrohammal-depresszioval-es-etkezesi-zavarral-kuzdottek.htmlHiába élünk a 21. században, hiába tűnik úgy, hogy bármit megoszthatunk bárkivel, a mentális problémákról beszélni a mai napig amolyan tabutémaként tekintünk. Íme 3 híresség, aki szembenézett a démonjaival, és ország-világ előtt vállalta is őket remélve, hogy ezzel segítenek másokon. Dr. Life--Életveszélyes sérüléseket okozhat a 328 kilós nő túlsúlyahttp://www.life.hu/drlife/20160218-ashley-bratcher-328-kilos-no-tulsulya-miatt-eletveszelyben-van.htmlAshley Bratcher számára az olyan mindennapi tevékenységek is gondot okoznak, mint a fürdés: a 26 éves egygyerekes anyuka attól fél, hogy extrém túlsúlya miatt betöri a fürdőszoba padlóját vagy a kádat, és ennek következtében súlyos sérüléseket szenved. Dr. Life--Kiégette a torkát egy véletlenül lenyelt elem egy 2 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/drlife/20160216-a2-eves-logan-stiff-kisfiunak-kiegette-a-torkat-egy-veletlenul-lenyelt-elem.htmlA kis Logan Stiffet jelenleg csövön keresztül táplálják, a teljes gyógyuláshoz azonban még további kezelések várnak rá. Dr. Life--Súlyos mentális betegségtől szenvedett Marilyn Monroe?http://www.life.hu/drlife/20160216-marilyn-monroe-szineszno-sulyos-mentalis-betegsegtol-borderline-szemelyisegzavartol-szenvedett.htmlIngadozó, bizonytalan és meggondolatlan - röviden így jellemezhető minden idők egyik leghíresebb színésznője egy nemrég megjelent kötetben, amelyben személyi zavarával foglalkozik a tudományos újságíró, Claudia Kalb. Dr. LifeOrigoVisszatért a kifutóra az összeégett testű modell, Julius Gerhardt http://www.life.hu/drlife/20160208-julius-gerhardt-hamburgi-modell-testenek-90-szazaleka-osszeegett-de-visszatert-a-kifutora.htmlEgy szerencsétlen baleset folytán testének 90 %-a összeégett a hamburgi származású modellnek. Julius Gerhardt azonban nem keseredett el, ma pedig már újra a legnagyobb márkákkal dolgozik együtt. Dr. Life--Zika-vírussal kezelnek egy európai terhes nőthttp://www.life.hu/drlife/20160205-egy-europai-terhes-no-is-megfertozodott-a-zika-virussal.htmlSpanyolország megerősítette a hírt, miszerint Zika-vírussal kezelnek egy várandós kismamát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.