Rékasi Károly betegszállítóval jár dolgozni

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegszállító forgatás Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész nyári balesete miatt nemrég újra műtétre szorult. A lábadozás után a héten visszatérhet a Barátok köztbe, aminek forgatásaira egy betegszállító fogja fuvarozni.

Rékasi Károly a nyári motorbalesete után nemrég ismét beavatkozáson esett át, mivel a sérülései nem gyógyultak megfelelően. A váratlan műtét kissé átírta a Barátok köztöt, ahová a héten orvosi engedéllyel térhet vissza a színész.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A sorozat készítői igyekeztek Rékasi Károly állapotához és teherbírásához igazítani a történetet, de más módon is segítik a színészt abban, hogy minél kényelmesebbek legyenek számára a munkával töltött napok - írja a Blikk.

“Felkértünk egy betegszállító céget, hogy fuvarozza Karcsit az otthona és a stúdió között” - mondta a lapnak Rozgonyi Ádám a tévésorozat kreatív producere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.