Újra kórházba került Psota Irén

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Psota Irén fulladás ápolás kórház sürgősség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színésznőt állítólag ismét kórházba kellett szállítani, mert otthonában rosszul lett.

Psota Irén tavaly év végén combnyaktörést szenvedett, ám felépülése után január elején, már otthonában lábadozhatott. A Blikk információja szerint most ismét sürgős segítségre volt szüksége a színésznőnek, mert makacs fulladással küzdött.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Nagyon rossz hírek jönnek Irénke felől, el vagyunk keseredve" – mondta a lapnak a színésznő egyik ismerőse. „Azt én sem tudom, hogy a szíve vagy a tüdeje miatt vitték be, de úgy hallottam, megint nagyon rosszul lett, biztosan fulladt. Olyan rossz állapotba került, hogy ki sem akarják egy ideig engedni" – ecsetelte az illető, aki hozzátette, hogy biztonságosabb, ha szakápolásban részesül a színésznő, mert otthonában nagyobb baj is bekövetkezhet, ha nem kap szakszerű ellátást.

Egy pillanat alatt sötétült el előtte minden: „Sok orvos máig nem ismeri el, hogy létezik ez a betegség” http://www.life.hu/drlife/20160223-interju-szabo-evaval-aki-lyme-korja-miatt-latasserult-es-kerekes-szekben-el.htmlA Lyme-kór máig a nehezen felismerhető betegségek közé tartozik, a betegeket sokszor félre diagnosztizálják az orvosok. Szabó Éva gyerekkorában vakult meg, majd később le is bénult a betegség következtében, mivel felnőtt koráig nem a megfelelő kezeléseket kapta. Mindezek ellenére pozitív életszemlélete töretlen, amit legfőképp két dolognak köszönhet. Dr. Life--Színpadra állt a májrákkal műtött Schuster Lórihttp://www.life.hu/drlife/20160224-szinpadra-allt-a-majrakkal-mutott-schuster-lori.htmlA korábban májdaganattal műtött Schuster Lóri úgy tűnik, jobban van. Másfél évig nyitott hasfalába most hálót ültettek és a napokban színpadra is állt. Dr. LifeOrigoRossz a memóriád? Ráfoghatod a télre!http://www.life.hu/drlife/20160222-hatassal-vannak-az-agyunkra-az-evszakok.htmlTudtad, hogy agyunk működését befolyásolják az évszakok? Egy belga kutatás bizonyítja, hogy igen! A kutatók szerint ugyanis az évszakok hatással vannak a memóriánkra, és a koncentrációs képességünkre is. Dr. LifeOrigoMeglepő bejelentés! Kés alá fekszik Lolahttp://www.life.hu/drlife/20160222-lola-enekesno-meglepo-bejelentest-tett-kes-ala-fekszik-szemmutete-lesz.htmlElképesztő bejelentést tett nyilvános közösségi oldalán a szépséges énekesnő. Nem akármilyen műtétre vállalkozik... Dr. Life--Te is a génjeidre fogod, hogy kövér vagy? Most kiderült, igaz-e!http://www.life.hu/drlife/20160220-a-genek-felelnek-a-tulsulyert-igen-is-meg-nem-is.htmlHibáztathatjuk a génjeinket azért, mert túlsúlyosak vagyunk? A válasz egyértelműen igen. Legalábbis talán... Bizonyos körülmények között legalábbis – a tudósok között nincs egyetértés a témában. Dr. LifeAFPMár nem teltkarcsúról formáznák a Vénusz-szobrot – Ki számít szépnek a XXI. században?http://www.life.hu/drlife/20160219-bochkor-gabor-beszolasa-kapcsan-utanajartunk-a-szepsegidealnak-szakertokkel.htmlAz online médiában nagyot robbant Bochkor Gábor nők elhízásáról alkotott éles véleménye. A történelem során váltották egymást a szépségideálok, míg napjainkban a karcsúság hódít, addig az őskorban vastag dereka és széles csípője volt az ideális nőnek. Mire számítson az, aki a 21. században meghízik? Milyen ráhatásuk lesz a pluszkilóknak az életére és a párkapcsolatára? Szakértőket kérdeztünk a témáról! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.