Hódi Pamela két hónapig szenvedett mellplasztikája miatt

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
kozmetika Hódi Pamela plasztikai beavatkozás műsorvezető szépségápolás szépészeti beavatkozás mellműtét Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja őszintén beszélt mellnagyobbító műtétjéről és a beavatkozást követő problémákról.

Hódi Pamelának egyelőre nincsenek különösebb szépségápolási praktikái, a fiatal anyuka azonban nem zárkózik el a műtéti beavatkozásoktól. Az Édes Élet sztárja, aki korábban elárulta, hogy arcát is plasztikáztatná, néhány évvel ezelőtt nagyobbíttatta meg melleit, Berki Krisztián párja alaposan meg is szenvedte a szépészeti beavatkozást.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela
Plasztikrém lett Geena Davishttp://www.life.hu/trend/20160216-geena-davis-szineszno-plasztikrem-lett.htmlHollywood egyik legmagasabb IQ-jával rendelkező színésznője szinte már nem is hasonlít egykori bájos önmagára. Trend--Új őrület hódít Instagramon: íme, a nyakkontúrozás!http://www.life.hu/trend/20160222-az-uj-orulet-a-nyakkonturozas-instagramon.htmlFurcsa trend indult el hódító körútjára az interneten: nézd meg, hogyan varázsolnak a lányok vékonyabbnak tűnő nyakat! TrendThinkstockVisszatért a kifutóra a modell, akinek egy tampon miatt amputálták a lábáthttp://www.life.hu/trend/20160218-lauren-wasser-modell-visszatert-a-kifutora-miutan-egy-tampon-miatt-amputalni-kellett-a-labat.htmlA 28 éves Lauren Wasser a napokban a New York-i divathéten szerepelt kifutós modellként. Trend--Hatalmas dekoltázzsal borzolja a kedélyeket Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160212-jennifer-lopez-enekesno-hatalmas-dekoltazsa-instagramon.htmlA formás idomairól (is) híres énekesnő Instagram oldalán köszönt be a rajongóinak Las Vegas-i koncertje végén.Trend--Mi történt Lady Gagával? Abszolút felismerhetetlenné vált az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20160211-lady-gaga-enekesno-felismerhetetlen-volt-a-saint-laurent-divatshow-n.htmlHalvány arcbőr és beteges megjelenés - rég láttuk már ilyen rossz bőrben a világhírű énekesnőt. Trend--56 éves, kétgyerekes modell szerepel a Sports Illustrated különszámábanhttp://www.life.hu/trend/20160210-az-56-eves-nicola-griffin-a-legidosebb-aki-valaha-sports-illustrated-modell-volt.htmlNem volt még példa ilyenre: a világhírű sportmagazin fürdőruhás kiadványában ezúttal az 56 éves Nicola Griffin is bikinire vetkőzött. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.