Egy fiatal lány kullancscsípés miatt szeretne véget vetni életének

Forrás: Northfoto -
betegség szenvedés eutanázia kullancscsípés kullancs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves lány azért könyörög édesanyjának, hogy vigye el egy svájci eutanázia-klinikára, mert szeretné, ha véget érnének szenvedései.

Kirsty Keep betegsége 12 évesen kezdődött egy kullancscsípéssel. A lány a történtek után teljesen legyengült, lebénult az arca, görcsrohamok és fájdalmak gyötörték – írja a Daily Mail.
Kirstyt sokáig kórházban kezelték és hiába a szakszerű ellátás, a tünetei nem szűntek meg, és az évek során egyre súlyosabb lett az állapota.

Forrás: Northfoto

"Borzasztó kínokat élek át, a fájdalom mindennapos az életemben. Folyamatosan rosszul vagyok, nagyon sokat fogytam. Fáradékony vagyok, és nincs életkedvem" – írta közösségi oldalán Kirsty Keep, aki végül megelégelte, ami vele történik és egy ideje könyörög édesanyjának, hogy vigye el egy svájci eutanázia-klinikára.

"Ez a legrosszabb mondat, amit hallani akarsz a lányodtól. Minden nap megszakad érte a szívem" – fogalmazott a lány édesanyja.

Kiderült, hogy mi felelős a hasnyálmirigyrákérthttp://www.life.hu/drlife/20160225-hasnyalmirigyrak-negy-genetikai-hiba-okozza-uj-felfedezesre-jutottak-kutatok-egy-csoportja.htmlNégyféle genetikai hiba okozhatja a hasnyálmirigyrákot, mindegyiknek más az oka és más kezelést is igényelnek - fedezte fel egy ausztrál tudósok vezette nemzetközi kutatócsoport. Dr. Life--Kylie Minogue: "Már 10 éve, hogy túléltem a rákot"http://www.life.hu/drlife/20160225-kylie-minogue-legyozte-a-mellrakot-mar-tiz-eve-egeszseges-a-vilaghiru-enekesno.htmlAz énekesnő egy gyermekkori fotóval emlékezett meg arról, hogy néhány évvel ezelőtt sikerült legyőznie a gyilkos kórt. Ma már egészséges, de sosem felejti el ami vele történt. Dr. Life--David Bowie még betegsége alatt sem veszítette el humorérzékéthttp://www.life.hu/drlife/20160225-david-bowie-enekes-es-zenesz-a-betegsege-alatt-sem-veszitette-el-humorerzeket.htmlA januárban elhunyt világhírű zenei ikonra emlékeztek a szerda esti Brit Awards díjátadó gálán. Dr. Life--Újra kórházba került Psota Irénhttp://www.life.hu/drlife/20160224-allitolag-psota-iren-szineszno-ujra-korhazba-kerult.htmlA Kossuth-díjas színésznőt állítólag ismét kórházba kellett szállítani, mert otthonában rosszul lett.Dr. Life--Már napi egy pohár alkohol is árthat az egészségednekhttp://www.life.hu/drlife/20160224-napi-egy-pohar-alkohol-is-noveli-a-rak-kialakulasanak-kockazatat.htmlMértéktartás ide vagy oda, már napi egy pohár bor vagy egy korsó sör is károsan hathat a szervezetedre, és növeli a rák kialakulásának kockázatát. Dr. Life--Rákot okozhat a híres babapúder!http://www.life.hu/drlife/20160224-rak-kialakulasahoz-vezethet-a-hires-babapuder-hasznalata-a-birosag-megallapitotta-a-ceg-felelosseget.htmlTöbb száz per elé nézhet a hatalmas gyógyszereket és egészségügyi termékeket gyártó amerikai vállalat. Évtizedeken át nem figyelmeztették a fogyasztóikat, hogy púderük rákot okozhat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.