Som-Balogh Edina megijedt, amikor kiderült kisfia betegsége

betegség színésznő kisfiú allergia Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője és férje először el sem tudta képzelni, hogy kisfiuk mitől étvágytalan és kiütéses. A szülők végső kétségbeesésükben orvoshoz fordultak. 

A hároméves Noel egy kifli elfogyasztás után szinte egész nap nem volt éhes. Ráadásul a bőre sokszor nagyon viszketett, sőt ki is sebesedett. Edina nem akarta, hogy komolyabb baja legyen a gyermekének így azonnal elmentek egy szakemberhez, aki megállapította: a kisfiú három fő élelmiszerre allergiás, ezért nem fogyaszthat liszt, tej, vagy tojás tartalmú ételt - írja a Best.

Forrás: Vigyél haza alapítvány

"Amikor ezt meghallottuk, azt gondoltuk Krisztiánnal, hogy ez lehetetlen, hiszen minden olyan ételben, amit Nono szeret, megtalálhatók ezek az összetevők. Az is ijesztően hangzott, hogy ilyen szigorú étrend mellett miként fog majd fejlődni, gyarapodni a kisfiunk?" - mesélte színésznő, aki ma már saját maga állítja össze a napi menüt, és ügyel arra, hogy egyik allergiát kiváltó dolog se szerepeljen az asztalon.

"Minden gyerekben megvan a szopási igény hároméves koráig"

A Barátok közt színésznője nyíltan felvállalta, hogyan gondolkodik a szoptatásról, még akkor is, ha ezért rengeteg támadás éri. Bár a családtagok is támadták emiatt, nem foglalkozott a dologgal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.