Csodálatos videó: Ilyen egy burokban született baba első lélegzetvétele

videó Lélegzet magzatburok újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet egyik lenyűgöző pillanatát sikerült megörökítenie egy felhasználónak. A hihetetlen videó egy csecsemő életének első másodperceit, és a legeslegelső lélegzetvételt mutatja be.

Csak az ismerheti az ilyen csodálatos pillanatokat, aki átélt már hasonlót. Az élet kezdete, amennyire természetes, legalább annyira lenyűgöző is.

Képünk illusztráció Forrás: Thinstock

Ezt az eseményt rögzítette videóra valaki, és töltötte fel a közösségi oldalakra. Egy hét alatt több mint 21 millióan nézték meg az újszülött első lélegzetvételét, ami azért is olyan különleges, mert a baba a magzatburokkal együtt jött a világra.

Kórházba kellett szállítani Yoko Onóthttp://www.life.hu/drlife/20160227-yoko-ono-rosszul-lett-korhazba-kellett-szallitani.htmlJohn Lennon özvegye annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani. Az első információk szerint stroke-ot kapott, ezt azonban később megcáfolta a sajtósa. Dr. Life--Mikor vagyunk igazán egészségesek? Nem csak akkor, ha elkerül minket a betegséghttp://www.life.hu/drlife/20160226-a-szocialis-jolet-sok-midentol-fugg-derult-ki-a-who-adataibol.htmlAz Egészségügyi Világszervezet (WHO) meghatározása szerint az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem pusztán a betegségek hiánya. Ki számít egészségesnek, és mikor érezzük magunkat betegnek? Dr. LifeThinkstockMinél finomabb, annál addiktívabb – boldoggá tesznek minket a gyorsételek?http://www.life.hu/drlife/20160226-gyorsetel-addiktiv-kutatasok-es-tortenetek-tamasztjak-ala.htmlA gyorsételek hosszú idő óta vita tárgyát képezik, és nagyszerű táptalaját adják a kutatásoknak. Kutatók most azt állapították meg, hogy valóban függőséget váltanak ki, eredményeiket a Daily Mail cikkében közölték. Emellett arra is rájöttek, hogyan csökkenthető az étvágy. Dr. LifeThinkstockKét órán át műtötték Rékasi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20160227-ket-oran-at-mutottek-rekasi-karolyt.htmlRékasi Károlyt négy orvos két órán át műtötte. Fém alkatrészeket helyeztek a színész lábába.Dr. Life--Matthew McConaughey ráncfelvarrásra jár?http://www.life.hu/drlife/20160226-matthew-mcconaughey-tul-kisimult-rancfelvarrasra-jar-a-vilaghiru-szinesz-foto.htmlA színész arca olyan sima, mint a babapopsi. Gyanús ez a feltűnően kisimult ábrázat, és a hírek szerint ennek egy oka van: a sztár nem veti meg a különböző szépészeti beavatkozásokat. Dr. Life--Mikor vagyunk igazán egészségesek? Nem csak akkor, ha elkerül minket a betegséghttp://www.life.hu/drlife/20160226-a-szocialis-jolet-sok-midentol-fugg-derult-ki-a-who-adataibol.htmlAz Egészségügyi Világszervezet (WHO) meghatározása szerint az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem pusztán a betegségek hiánya. Ki számít egészségesnek, és mikor érezzük magunkat betegnek? Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.