Diabetikus sokk: 82 kilót fogyott, majd 52 évesen meghalt a fogyiműsor szereplője

Forrás: ABC -
halál tévéműsor fogyás táplálkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
52 éves korában elhunyt az extrém fogyókúrás realityben szereplő Rod Durham.

Meghalt Rod Durham középiskolai tanár, akit a tévézők az ABC's Extreme Weight Loss című műsorában láthattak. Ehhez hasonló reality volt egykor a TV2-n A Nagy Fogyás, amely azonban nevében hordozta a végzetét, mert a nézők száma is csökkent, majd egy évad után nem hozták vissza - írja cikkében az Origo.

Forrás: ABC

Deadline azt írta - a Tallahassee Democratra hivatkozva -, hogy egy Fort Lauderdale-i szállodában találták meg az 52 éves valóságshow-szereplő holttestét. A barátai a médiának azt nyilatkozták, hogy kikapcsolódás céljából utazott oda, és

halálát valószínűleg a radikális életformaváltás, diabetikus sokk okozhatta.

Durham több mint 82 kilótól szabadult meg az ABC csatorna fogyós realityműsora során, akkor büszkén vallotta, hogy ő volt a harmadik legidősebb, és második legkövérebb szereplő az Extreme Weight Lossban.

Veszélyesek az antidepresszánsok: három tini történetehttp://www.life.hu/drlife/20160313-nem-lehetne-antidepresszanst-szedni-terapia-nelkul-a-who-szerint-harom-tini-tortenete.htmlA WHO aggasztó adatai szerint az utóbbi hét évben több mint 50 százalékkal nőtt azoknak a gyerekeknek a száma, akiknek a kezelőorvosuk antidepresszánst ír fel az állapotukra. Szakemberek szerint felmerül a kérdés, vajon valóban minden esetben van létjogosultsága a gyógyszernek? Dr. LifeThinkstockSzex előtt tilos, utána viszont kötelező pisilni (18+)http://www.life.hu/drlife/20160315-otbol-egy-no-a-megszakitasos-kozosulest-valasztja-pedig-nem-kene.htmlNoha a megszakításos közösülés az esetek 30 százalékában sikertelen, ötből egy nő mégis ezt a védekezési módszert választja - állítja a brit Mayo Clinic friss kutatása.Dr. LifeThinkstock„Kíváncsi vagyok, hogy a szemébe néztél-e, amikor elvetted az életét” – Nyílt levél anyám gyilkosánakhttp://www.life.hu/drlife/20160311-nyilt-level-anyam-gyilkosanak-oszinte-olvasoi-sorok.htmlEgy máig meghasadt szívű, a lelke mélyén csak az édesanyját hiányoló nő sorait olvashatjuk. Levelében őszintén meséli el, hogy olykor csak egy ölelésre vágyik, és különböző jelzőkkel illeti azt a férfit, aki meggyilkolta az édesanyját, amikor ő még kisgyerek volt. Dr. LifeThinkstockNehezen indul a napod? Ezek garantáltan felpörgetnek!http://www.life.hu/drlife/20160310-koncentracio-hianya-agyserkento-tippek-napi-doktor.htmlNem ritka, hogy időben megérkezünk a munkahelyünkre, vagy szent elhatározással leülünk valamilyen feladat elé, s úgy tűnik, minden rendben van – mégsem sikerül a koncentrálás. Hogyan tudunk átlendülni ezen, és megfelelően elvégezni a kitűzött napi tennivalókat? Eláruljuk! Dr. LifeThinkstockMegdöbbentő! Angelina Jolie szinte már olyan vékony, mint 11 éves kislányahttp://www.life.hu/drlife/20160314-angelina-jolie-szinte-mar-olyan-vekony-mint-a-tizenegy-eves-zahara.htmlMár a Kung Fu Panda harmadik részének premierjén is mindenki azon szörnyülködött, mennyire lefogyott a színésznő, aki korábbi súlyának szinte a fele. Dr. LifeOrigoAz egekbe magasztalt olívaolaj árthat az egészségünknek?http://www.life.hu/drlife/20160311-az-olivaolaj-rosszat-tehet-az-egeszsegnek-szivderito.htmlHa az olívaolajra gondolunk, olyankor az egészséges szó mindenképpen eszünkbe jut. Kutatásokkal bizonyították, hogy különösen az extraszűz olívaolaj segíthet csökkenteni a szívbetegségek, a stroke, a kettes típusú cukorbetegség és a csontritkulás kockázatát. Ám lehet, hogy az az olívaolaj, ami a konyhádban van, ártalmas! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.