Rosszul lett Majka a kemény edzés után

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Majka rosszullét edzés szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szívproblémákkal küzdő rapper nem kíméli magát betegsége ellenére sem. A fárasztó edzéseknek meg is lett a hatása, csak nem éppen pozitív.

Majka is észrevette magán, hogy nem feltétlenül tesznek jót neki a kemény boxedzések. A zenész a múlt hétvégén Facebook-oldalán tette közzé aggodalmait, és barátaitól kért tanácsot - írja a Bors.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Ma nyomtam egy másfél órás zorall tréninget Norbert Harcsa barátommal, és pont úgy, mint a múlt héten, az edzés után egy-másfél órával olyan fáradtság tört rám, hogy le kellett feküdnöm. De nem az a jó, edzés utáni fáradtság, ha­nem szar közérzet, kimerültségérzet. Aztán egy óra múlva felébredtem és tizenöt perc „kamillázás” után az ágyban jobban vagyok! Ez mitől lehet? Kérdezem sportoló barátaimat. Szedek rendesen multivitamint és magnéziumot” - írta Majka posztjában.

A barátai - köztük Növényi Norbert - természetesen ellátták tanácsokkal a zenészt, és óva intették a túlságosan nagy terheléstől. Többek szerint is az lehetett a baj, hogy hirtelen fog hozzá az edzésekhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.