Megható! Vendégének adta veséjét a pincérnő

Forrás: Instagram/Mariana Villareal -
betegség önzetlenség veseelégtelenség pincérnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak három hónapja ismerte vendégét Mariana Villareal, amikor úgy döntött, segít a beteg férfinak.

A georgiai pincérnő, Mariana Villareal munkahelyén ismerkedett meg a vietnámi veteránnal, aki veseelégtelenségben szenvedett. Donald Thomas egyedülálló apaként neveli két gyermekét, a felesége korábban meghalt mellrákban, a nőnek pedig megesett rajta a szíve.

Szívmelengető! Vendégének adta veséjét a pincérnő, Mariana Villareal Forrás: Instagram/Mariana Villareal

Mariana Villareal nagymamája ugyanebben a betegségben szenvedett korábban, ám rajta sajnos a lány nem tudott segíteni - írja a People.
A nagymamám akkortájt ment keresztül ezen, amikor találkoztam Thomasszal. Rajta nem segíthettem, és ez örökké a szívemben maradt” - mondta a pincérnő, és hozzátette, valószínűleg az volt a küldetése, hogy egy idegen segítsen, így eldöntötte a férfinak adja a veséjét. A műtét sikeresen lezajlott, és a lány reméli, hogy az eset másokat is hasonló önzetlenségre inspirál, bár elmondta, nem azért tette, hogy felkapják a történetét.

"Egyáltalán nem azért döntöttem így, hogy a történetem elterjedjen. Higgyétek el, hogy szeretetből tettem" - mondta Mariana Villareal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.