Erdélyi Mónika szépészeti beavatkozáson járt

kozmetika fiatalítás szike Erdélyi Mónika szépészeti beavatkozás kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető beadta a derekát, természetesség ide vagy oda néha jól jön egy kis segítség ahhoz, hogy egy nő megfiatalodjon.

Erdélyi Mónika nem tudott nemet mondani a kozmetológia legújabb vívmányainak és bár kés alá nem feküdne, de olyan kezelést, ami műtétmentes, ám látványosan fiatalít, szívesen kipróbált – írja a Bors.

Forrás: Femcafé

„Használok krémeket, járok kozmetikushoz, de nem akarok húszévesnek látszani. Viszont egyre többet hallottam kollégáktól, ismerősöktől olyan kezelésekről, amitől frissebb, fiatalosabb, feszesebb lesz a bőr úgy, hogy nem kell hozzá szike. A tudomány fejlődik, miért ne próbálhatnám ki az újdonságokat? Néhány év múlva ezek a kezelések olyan természetesek lesznek, mint az, hogy ma arckrémet használunk" – mondta Mónika, akinek az eljárás során a szájzug területére függőlegesen és vízszintesen húztak be bioszálakat, amitől feszesebbé, tömörebbé válik a száj melletti terület.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.