Sokkoló! Anorexiás lett Yevgeny Kafelnikov lánya

Forrás: Instagram / AlesyaKafelnikov -
tenisz teniszező anorexia nervosa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A teniszsztár Yevgeny Kafelnikov nemrég aggódó apaként lépett nyilvánosság elé, mivel modell lánya, Alesya anorexiával küzd.

A 17 éves Alesya közel egy éve lépett anyja nyomdokaiba, és Párizsban kezdte el építgetni modellkarrierjét, ám

ennek apja, a legendás teniszező, Yevgeny Kafelnikov egyáltalán nem örül.

Aleysha Kafelnikov Forrás: Instagram / Alesya Kafelnikov

Ahogy ő mondja, szigorúan ellenzi, hogy lánya folytassa ezt az életmódot, amit ráadásul közel kétszázezer "hülye" követ Instagramon.

"Ez valóban anorexia. Alesya-t 14 éves tudatlan tinik követik Instagramon, akik ráadásul még támogatják is a fogyásban Nem kellene azokra az idiótákra hallgatnia!"

Forrás: Instagram / Alesya Kafelnikov

A többszörös Grand Slam nyertes teniszező Moszkvában él, és a múlt héten lánya képeit nézegetve szembesült azzal, hogy itt nagy a baj, és

Alesya-nak sürgősen segítségre van szüksége.

Persze megpróbált a lányával is beszélni erről, sajnos sikertelenül, ez volt az oka annak, hogy szócsöveként használja a médiát. Ám nagyon úgy tűnik, hogy lánya továbbra is hajthatatlan.

"Ha híznék, akkor nem lennék többé modell" - nyilatkozta Alesya a KP Russia nevezetű orosz lapnak.

Ráadásul ezt megerősítheti benne, hogy modellkarrierje is felfelé ível, nemrég ugyanis leszerződtette a neves Elite London ügynökség, mégis rossz ránézni: 52 kilóról, 45-re fogyott - számolt be a Daily Mail.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.