Karját törte egy balesetben a Class FM műsorvezetője, Kisó

Forrás: redlemon -
csonttörés Kisó Kiss Orsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriásit bukott gördeszkájá­val Kisó, vagyis Kiss Orsi, akit he­tekig tartó gipszviselésre ítél­­tek az orvosok. A műsorve­ze­tő tudja, ő a felelős a történtekért.

Kiss Orsi, a Class FM műsorvezetője rákapott a gördeszkázásra, de vasárnapi gurulásának nagy esés vetett véget - tájékoztat a Bors. "Ez az új hobbim, amibe azonnal beleszerettem, és azt hittem, már jól is megy. Hatalmasat estem" - magyarázza az egykori műkorcsolyabajnok.

Forrás: redlemon

"A hibát ott követtem el, hogy nem viseltem a védőfelszereléseket. Már tudom, nem véletlenül találták ki őket. Nem volt rajtam könyökvédő. Szégyellem is emiatt magam" - vallotta be Kisó.

Úgy tudni, a műsorvezető már megtanult egy kézzel sminkelni, de a háztartást most a szerelme vezeti. "Az orsócsontom vége tört el, így vállig begipszelték a kezemet. Ez éle­tem első csonttörése. Ráadásul a jobb kezem sérült, és jobb kezes vagyok, ezenkívül van még rajtam néhány zúzódás is."

"Nagy szerencsém van a párommal. Mos, főz, takarít. Nyilván egy kicsit rá vagyok szorulva, de igyekszem önállósodni. Például fél kézzel is tudok már sminkelni" - árulta el a híresség. "Jövő héten megkapom a végleges gipszet, és a stylisttal megbeszéltem, hogy sárgát választok majd, hogy a SzerencseSzombathoz lepróbált ruháimhoz passzoljon a színe."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.