Kilyukadtak Kim Kardashian fenékimplantátumai

Forrás: Northfoto -
Kim Kardashian implantátum fenék lyuk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá-hoppá! Kim Kardashian ikonikus fenekét baleset érte.

Kilyukadtak Mrs. Kanye West fenékimplantátumai - számolt be a napokban a National Enquirer. Állítólag a szülése óta fogyni képtelen Kim azért is tűnik kerekebbnek, mert az implantátumok elmozdultak a helyükről, és a töltőanyag "elfolyt" a testében, szélesebbé téve a popóját. Ráadásul addig nem is kaphat másik implantátumokat, amíg a kifolyt töltőanyagot nem szívják le.

Forrás: Northfoto

Ismerősei szerint a sztár most úgy fest, mint egy teáskanna, és depressziós megváltozott alakja miatt.

"Ha repülőre ülsz, kidurran a melled" - Hatalmas tévhitek a plasztikázásrólhttp://www.life.hu/drlife/20160308-tenyek-es-tevhitek-a-plasztikazasrol.htmlHa repülőre szállsz, felrobban a szilikon a melledben. Nem szoptathatsz, ha implantátumod van. Ha feltölteted a szádat, biztosan úgy fogsz kinézni, mint egy kacsa. Ugye, hallottad már az összeset ezek közül? Nos, van egy jó hírünk. Utánajártuk, mi igaz és mi nem a plasztikáztatásról. Dr. Life--Tervben a baba? Akkor jobb, ha mellőzöd a kávéthttp://www.life.hu/drlife/20160325-a-tul-sok-koffein-miatt-elvetelhet-a-kismama-allitja-egy-friss-kutatas.htmlEgy friss kutatás szerint a túlzott koffeinbevitel negatívan befolyásolhatja a megtermékenyítést. Dr. LifeThinkstockA gyógyszerész több, mint egy fiókhúzogató – Ezúttal ők bizonyíthatnak!http://www.life.hu/drlife/20160322-hatodik-alkalommal-keresik-az-ev-gyogyszereszet-felhivas-es-reszletek.htmlA Magángyógyszerészek Országos Szövetségének koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara 2016-ban hatodik alkalommal hirdeti meg az „Év Gyógyszerésze” pályázatot. Dr. Life--3 dolog, ami miatt nem kell mindennap fürdened http://www.life.hu/drlife/20160324-harom-dolog-nem-kell-minden-nap-zuhany-ala-allnod-ervek-furdes-ellen.htmlFurán hangozhat, de a kutatók szerint nem muszáj mindennap zuhany alá állnod. Nem tudod elképzelni, hogy koszosan feküdj be este az ágyba? Mi sem, de azért nézd meg a felhozott érveket! Dr. Life--Ma van a nemzetközi lila nap: „Még mindig rengeteg a tévhit az epilepsziával kapcsolatban”http://www.life.hu/drlife/20160325-pruple-day-nemzetkozi-lila-nap-felhivas-az-epilepsziara.htmlMárcius 26-a a nemzetközi lila nap, ekkor fejezhetjük ki együttérzésünket az epilepsziával élők irányába. A jeles nap megalapítója legalább olyan bátor, ha a betegségéről van szó, mint Tom Smith, a tehetséges rögbijátékos, aki sokakat motivál annak ellenére, hogy érintett. Íme, az ő története! Dr. Life--Megnagyobbíttatta melleit Nicole Richie?http://www.life.hu/drlife/20160324-nicole-richie-enekesno-es-valosagshow-sztar-mellplasztikan-esett-at.htmlLátványosan nagyobb dekoltázzsal jelent meg egy Los Angeles-i eseményen Lionel Richie nevelt lánya. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.