Brad Pitt Melissa Etheridge spermadonor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sok nő örülne annak, ha a leendő gyermekük apja Brad Pitt lehetne, de Melissa Etheridge énekesnőnek valóban volt rá esélye!

Akár Brad Pittnek is szülhetett volna gyereket Melissa Etheridge! Az énekesnő egy interjúban vallotta be, hogy amikor volt párjával Julie Cypherrel gyereket akartak vállalni szóba került a sármos színész neve is lehetséges spermadonorként.

Melissa Etheridge Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

“Brad Pitt nagyon jó barátom volt, így került szóba a lehetőség. Viszont aztán láttam, hogy mennyire szeretne gyereket, és ezért úgy döntöttem, hogy nem akarom olyannal megosztani a szülőséget, aki ennyire vágyik arra, hogy apa legyen. Nem akartam a gyerekemnek egy harmadik szülőt” - mesélte az énekesnő, aki hozzátette, hogy a gyerekei persze most azon sajnálkoznak, hogy nem Brad Pitt lett az apjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.