Galambos Lajcsi egy dologért hálás a börtönnek

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
mulatós zene betegség Galambos Lajos fogyás emésztőrendszer börtön Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zenész a rácsok mögött szembesült azzal, hogy emésztőrendszerével gond van és ezért életmódváltásra van szüksége.

Lajcsi akkor döbbent rá mekkora a baj, amikor a börtönorvos kijelentette, hogy, ha nem kezd el vitaminokat szedni, akkor tepsiben viszik ki a rácsok mögül – írja a Bors.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

„A családom ekkor kereste meg azt a céget, amely egy étrendkiegészítő folyadékot gyárt, ami segítségemre volt" – magyarázta Lajcsi, aki hozzátette, hogy az italnak köszönhetően, amikor utoljára vért vettek tőle a börtönben, tökéletesek voltak az eredményei.

„Hiszek abban, hogy értéket teremtenek” – Önkifejezés, ahogy azt csak ők tudjákhttp://www.life.hu/drlife/20160404-muveszetterapia-fototerapias-foglalkozas-fogyatekkal-eloknek-interju-kepek.htmlMi sülhet ki abból, ha egy sérültséggel élő kezébe fényképezőgépet adunk? Csupa jó dolog, hiszen megfelelő odafigyelés és felügyelet mellett nemcsak a fotózás csínját-bínját sajátíthatja el, de fényképei által lehetőségünk nyílik az ő szemével pillantani a világra. Ez a csodálatos élmény történik meg minden egyes alkalommal a fotóterápiás foglalkozáson. Dr. Life--Nők osztották meg félelmetes történeteiket a fogamzásgátló tablettákrólhttp://www.life.hu/drlife/20160405-fogamzasgatlo-tabletta-mellekhatasairol-szamolnak-be-a-nok-az-uj-twitter-kampanyban.htmlA felelősségteljes szexuális élet része a megfelelő védekezés kiválasztása. A fogamzásgátló tabletta kézenfekvő, és egyszerű megoldásnak tűnik, de nem mindenki számára! Vannak, akiknek bizony maga a pokol. Dr. Life--Egy lány 17 éves korában jött rá hogy nincs vaginájahttp://www.life.hu/drlife/20160405-egy-lany-17-eves-koraban-jott-ra-hogy-nincs-vaginaja.htmlA tini akkor fedezte fel testi rendellenességét, amikor nem sikerült tampont használnia. Dr. LifeThinkstockIsmert emberek, akik a nagyközönség előtt haltak meghttp://www.life.hu/drlife/20160401-tiny-tim-dick-shawn-es-a-tobbiek-akik-szinpadon-nagykozonseg-elott-haltak-meg.htmlMindannyian ismertek voltak a saját szakmájukban, sokan szerették és elismerték őket. Azonban az élet úgy hozta, hogy ott hagyják abba az életüket, ahol a sikereik elkezdődtek: a színpadon, sokak előtt. Dr. Life--"Olyan látvány tárult elém, amit eddig csak a kórházas sorozatokban láttam"http://www.life.hu/drlife/20160401-reszlet-egy-ujsagiro-legimentokrol-szolo-cikkebol.htmlMinden évben "Média az orvosokért" díjjal jutalmazza az Astellas azokat az újságírókat, akik bemutatják az orvosok emberségét, példamutató helytállását, hivatás- és betegszeretetét. Idén különdíjas volt Vörös Andrea, a Kaposvár Most - közéleti portál újságírója. A légimentőkről szóló egyik cikkéből következik egy részlet. Dr. LifeOrigoÁprilis 2. - Az autizmus világnapjahttp://www.life.hu/drlife/20160402-az-autizmus-vilagnapja-aprilis-2.htmlAz ENSZ 2007-ben nyilvánította április 2-át az autizmus világnapjává, azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az autizmusra, amely tízmilliókat érint világszerte. Ma Magyarországon közel 100 ezer, a világon több tízmillió ember él autizmussal. A betegség megjelenési formája változatos, de minden esetben a társas viselkedés, a kommunikációs készségek és a gondolkodás fejlődése sérül általa. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.