Sokkoló diagnózist kapott orvosától a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
gyomor Nagy Alexa Barátok közt reflux RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja drámai diagnózist kapott orvosától, ezért életmódváltás vár rá.

Nagy Alexa évekig gyomorfájdalommal küzdött, amit stresszbetegségnek vélt, de nemrég egy kivizsgálás után kiderült: nagyobb a baj, mint gondolta - írja a Story.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Sokszor fájdalommal indult a napom, amit már nem hagyhattam figyelmen kívül. Elmentem egy belgyógyászhoz és kiderült, hogy refluxom van. A csuklásomat is ez okozza, sőt emiatt vagyok sokszor rekedt" – mondta Alexa, akinek a megpróbáltatásai ezzel még nem értek véget, mert az is kiderült, hogy a gyomrában jelen van a Helicobacter, ami miatt antibiotikumot is kell szednie. Emellett pedig nem ehet zsíros ételeket, paradicsomot és nem ihat alkoholt.

Rubint Réka egy percet sem öregedett 12 év alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160406-rubint-reka-fitnesz-edzo-12-ev-alatt-semmit-nem-valtozott.htmlA fitneszedző egy régi fotón mutatta meg, hogy már egy évtizeddel ezelőtt is ugyanolyan tökéletes volt az alakja, mint mostanság. Ez Zsír!OrigoDér Heni lenge szerelésben tornázott a szabad ég alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-der-heni-enekesno-lenge-szerelesben-a-szabad-eg-alatt-tornazott.htmlAz énekesnő az edzés szerelmese és amint kisütött a nap, szexi szerelésében a zöld gyepen emelgette a súlyzókat. Ez Zsír!--Som-Balogh Edina: „Mintha egy súly került volna le a vállamról”http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-som-balogh-edinat-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-jogaorara-vittuk.htmlA Barátok közt egykori sztárja örömmel fogadta a meghívást a jógaórára, ahol kemény kihívás elé állítottuk, de neki nem okoztak gondot a legnehezebb ászanák sem. Ez Zsír!--Horváth Éva nagyon szexi szerelésben edzetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-horvath-eva-modell-szexi-szerelesben-edzett.htmlA modell egy testhez simuló fekete edzőruhában mutatta meg tökéletes alakját. Ez Zsír!--Tilla megvillantotta szálkás izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-till-attila-tilla-a-tv2-musorvezetoje-megvillantotta-szalkas-izmait.htmlA TV2 műsorvezetője edzésbe lendült, a fekvőtámasz pedig remekül állt neki.Ez Zsír!--Tóth Gabi megmutatta, milyen szuper teste letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-toth-gabi-enekesno-megmutatta-milyen-szuper-teste-lett.htmlA sok edzésnek köszönhetően az énekesnő egyre elégedettebb önmagával. Gabi egy szelfivel demonstrálta, milyen bombázó lett. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.