Pisilés szex előtt? Inkább ne!

Forrás: Thinkstock -
szex baktérium pisilés fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran felfázol? Akkor jobb, ha tudod, hogy összefüggés van a húgyúti fertőzések és a szex között, mivel az együttlét során a baktériumok könnyen a húgycsőbe juthatnak. Most eláruljuk, hogy miként is előzheted meg mindezt!

Alig várod, hogy együtt lehess a kedveseddel, és végre átadhassátok magatokat a hálószoba felhőtlen örömeinek. Persze előtte még gyorsan könnyítesz magadon, és irány az ágy..Nost, itt rontod el!

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A New York-i urológus, David Kaufman szerint a szex előtti pisilés a világ egyik legnagyobb félreértése, mivel az orvos szerint éppen ez a melegágya a legtöbb fertőzésnek. Az együttlét közben ugyanis a baktériumok könnyen a hugycsőbe juthatnak. A legjobb módszer tehát, ha a hancúr után könnyítesz magadon - számolt be a Mirror.

Tbc-s dolgozó miatt kell beoltani 123 debreceni óvodásthttp://www.life.hu/drlife/20160408-tbc-s-dolgozo-miatt-kell-beoltani-tobb-mint-szaz-debreceni-ovodast.htmlAz oltásokat a jövő hét elején adják be a 123 debreceni óvodásnak, mert az egyik óvodai dolgozónál tbc-t mutattak ki. Dr. LifeThinkstockAz első meccsén olyan súlyos sérülést szenvedett, ami véget vetett a focista karrierjénekhttp://www.life.hu/drlife/20160401-az-elso-meccse-veget-vetett-a-focista-karrierjenek.htmlJack Wheat, a 23 éves kapus nemrég szerződött a Goole AFC csapatához, de az első meccsén olyan sérülés érte, ami véget vetett a futballista karrierjének. Dr. LifeAFPEgy fürdőgolyó miatt a lány egész teste rózsaszínűvé változotthttp://www.life.hu/drlife/20160331-igy-ne-hasznald-soha-a-furdogolyot.htmlAz egész teste rózsaszínben pompázott annak a lánynak, aki úgy tűnik nem tudta, hogyan is kell a pink fürdőgolyót szakszerűen használni. Dr. LifeThinkstockTudtátok, hogy génjeinkbe vésték az ébresztőnk időpontját?http://www.life.hu/drlife/20160323-genjeink-hatarozzak-meg-hogy-a-koran-vagy-epp-keson-kelok-taboraba-tartozunk.htmlKi korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, akkor valószínűleg a bagoly típusba tartozol, ha lelkesen bólogatsz, akkor pedig a pacsirtákhoz. Legalábbis ezt állítja egy nemrég megjelent tanulmány, miszerint belső ritmusunkat génjeink határozzák meg. Dr. Life--Uma Thurman plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/drlife/20160322-rengetek-plasztikai-muteten-esett-at-uma-thurman.htmlUma Thurman belépője elég emlékezetesre sikerült az amfAR-gálán szombaton. A színésznő ugyanis teljesen felismerhetetlenné vált a rengeteg plasztikai műtét miatt. Dr. Life--Vajúdás közben sminkelte ki magát egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160316-szules-elott-meg-gyorsan-kisminkelte-magat-az-ujdonsult-anyuka.htmlGyakran álmodozunk arról, hogy úgy keljünk fel, mint azok színésznők, akik az amerikai filmekben a legrosszabb pillanataikban is úgy néznek ki, ahogy mi, amikor a toppon vagyunk. Egy beauty vlogger azonban még ennél is tovább ment. Ő ugyanis szülés közben dobta fel a sminkjét! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.