Évekig súlyos depresszióval küzdött a volt szépségkirálynő

Forrás: Facebook/Izzi Ramsay -
depresszió Izzi Ramsay szépségkirálynő Ausztrália
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sydney-ben élő, 19 éves Izzi Ramsay - aki az eddigi legfiatalabbként jutott a Miss World szépségverseny ausztrál döntőjébe - arról vallott egy interjúban, hogy súlyos depressziója miatt alig tudta befejezni a középiskolai tanulmányait.

Amint arról Izzi beszámolt, a gimnázium utolsó évében már volt, hogy napi öt pánikrohama volt, amiről akkor még ő maga azt sem tudta, micsoda. Végül egy tanárához fordult segítségéért, majd eljutott egy pszichológushoz, aki segíteni tudott neki a rohamok megszűntetésében.

Forrás: Facebook/Izzi Ramsay

Izzi most abban reménykedik, hogy hamarosan a 2015-ös Miss World Australia, Tess Alexander nyomdokaiba léphet. A döntőre júniusban kerül sor, ahol estélyiben kell majd felvonulniuk a versenyzőknek, be kell mutatni magukat és arra is válaszolniuk kell, milyen jótékonysági egyesületet kívánnak támogatni.

A 19 éves lány egy félmaraton versenyre is edz eközben, és azt reméli, sikerül pénzt gyűjtenie a Black Dog Intézet számára, ami egy szívéhez nagyon közel álló intézmény, mivel mentális zavarral, hangulatingadozással és egyéb lelki betegségekkel küzdő személyeken segít, vagyis olyanokon, amilyen egykor ő maga is volt.

Izzi szeretné, ha sorstársai tudnák, hogy semmi baj nincs azzal, ha valaki nincs rendben önmagával, csupán merni kell segítséget kérni, mert egyedül senki nem tud kijutni ebből a helyzetből.

8 dolog, ami még inkább másnapossá teszhttp://www.life.hu/drlife/20160411-meg-inkabb-masnaposak-leszunk-ha-nem-eszunk-keveset-alszunk-es-mas-miatt-is.htmlÉjjel sokkal inkább viselkedünk legényként, mint másnap, amikor alkoholszagúan, nyúzott arccal, hányingerrel és fejfájással küszködve vegetálunk. Mégis van pár dolog, ami még rosszabbá tudja tenni ezt az állapotot. Dr. Life--Egyre rosszabb állapotban van Michael J. Foxhttp://www.life.hu/drlife/20160410-egyre-rosszabb-allapotban-van-parkinson-koros-michael-j-fox.htmlLapinformációk szerint egyre rosszabbul van Michael J. Fox. A Parkinson-kórban szenvedő színész nehezen beszél és még nehezebben mozog, ez utóbbit alig tudja kontrollálni. Dr. Life--Étkezési zavarokkal küzdött Jane Fondahttp://www.life.hu/drlife/20160411-jane-fonda-szineszno-12-evesen-bulimias-lett-apja-miatt.htmlAz apja folyamatosan azzal traktálta a színésznőt, hogy tökéletesnek kell lennie. Miatta lett tizenévesen bulimiás. Dr. Life--Folyik az orrod és alig kapsz levegőt az allergia miatt? Fogadd meg tippjeinket!http://www.life.hu/drlife/20160408-itt-az-allergiaszezon-tippek-amikkel-konnyen-atveszelheted-napidoktor.htmlHivatalosan is itt a tavasz, madárcsicsergéssel, napsütéssel, virágzó növényekkel. Ez utóbbi azonban az allergiásoknak nem okoz feltétlen örömet, hisz a levegő megtelik pollenekkel, magukkal hozva a tavaszi allergia kellemetlen tüneteit. Egy kis odafigyeléssel azonban a tavasz nem csak orrfújásból fog állni. Dr. LifeThinkstockMilyen lenne, ha a férfiak menstruálnának? Videó!http://www.life.hu/drlife/20160411-milyen-lenne-ha-a-ferfiak-menstrualnanak-video.htmlA Buzzfeed néhány bevallálalós férfiúja megtapasztalhatta, mi mindenen mennek keresztül a nők azokon a bizonyos napokon. Íme. Dr. Life--Az orvosok már azelőtt kiégnek, hogy praktizálnának?http://www.life.hu/drlife/20160407-kutatas-praktizalas-az-orvosok-mar-az-egyetemen-kiegnek.htmlEgy amerikai vizsgálat felhívta a figyelmet az alkohollal kapcsolatos problémák gyakoriságára a helyi orvostanhallgatók körében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.