Hogy mit csinált a vaginájával Kim Kardashian?

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown -
plasztikai műtét Kim Kardashian lézer felnőtt vagina valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint nem csupán a valóságshow-sztárt, hanem az egész családjának női tagjait egyetlen dolog tartja izgalomban: a vagina lézer.

Kim Kardashian, és vele együtt a Kardashian-família minden női tagja aki szült, lézerezteti a vagináját - tudta meg nemrég az egész világ Khloé Kardashian saját nevével fémjelzett műsorának jóvoltából.

Khloe, Kourtney és Kim Kardashian is csinálja Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

Mi a vagina lézerezés?

Egy intim szépészeti beavatkozás, amely az arcfeltöltés mintájára működik: a kezelés során rádiófrekvenciás energiával felmelegítik a szöveteket, hogy elősegítsék a regenerálódást, és beindítsák a kollagéntermelődést. Az eredmény az arcfeltöltésez hasonló: feszesebb, simább és rugalmasabb szövetek.

Így lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabb

A női szeméremtest ugyanúgy elbűvöli és vonzza az ellentétes nemet, mint száz vagy százezer évvel ezelőtt. Csak éppen a maga természetességében már nem képes felkelteni a férfiak érdeklődését - gondoljuk mi, nők így a legkülönbözőbb eszközökhöz, módszerekhez nyúlunk, hogy megfeleljünk a kor és a férfiak elvárásainak. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.
Milyen lenne, ha a férfiak menstruálnának? Videó!http://www.life.hu/drlife/20160411-milyen-lenne-ha-a-ferfiak-menstrualnanak-video.htmlA Buzzfeed néhány bevallálalós férfiúja megtapasztalhatta, mi mindenen mennek keresztül a nők azokon a bizonyos napokon. Íme. Dr. Life--Csak a skizofrének képesek csiklandozni magukat?http://www.life.hu/drlife/20160412-a-skizofrenek-kepesek-sajat-magukat-csiklandozni.htmlA szakemberek már korábban megállapították, hogy a legtöbb ember egyszerűen képtelen arra, hogy saját magát megcsiklandozza, és ez ugyanolyan hatást váltson ki belőle, mint amikor mások csiklandozzák. Úgy néz ki azonban, hogy a skizofréneknél ez másképp működik: az agy nem ismeri fel, hogy szándékos ingerről van szó, ezért a reakció nem változik. Dr. Life--Luxuskörülmények között gyógyul a mellrákos Janice Dickinsonhttp://www.life.hu/drlife/20160412-janice-dickinson-egykori-szupermodell-luxuskorulmenyek-kozott-gyogyult-egy-beverly-hills-i-korhazban.htmlEgyetlen éjszakáért 2000 dollárt fizet az egykori szupermodell azon a Beverly Hills-i klinikán, ahol rákbetegségével kezelik. Dr. Life--Kritizálói gyógyították ki étkezési zavarából az anorexiás modellthttp://www.life.hu/drlife/20160323-rachel-halsall-anorexias-modellnek-kritizaloi-segitettek-kigyogyulni-etkezesi-zavarabol.htmlAlig 40 kilót nyomott Rachel Halsall, amikor néhány fehérneműs fényképe alá érkező komment után belátta: akár bele is halhat, ha így folytatja. Dr. Life--Leműttette melleit, most pedig világot jár a BBC műsorvezetőjehttp://www.life.hu/drlife/20160310-claira-hermet-a-bbc-egykori-musorvezetoje-lemuttette-melleit-most-pedig-jarja-a-vilagot.htmlClaira Hermet is hordozza azt a bizonyos gént, amely a mellrák kialakulásával kapcsolatba hozható. A BBC műsorvezetője ezért döntött a műtét és az élet mellett. Dr. LifeOrigoMegnagyobbíttatta melleit Nicole Richie?http://www.life.hu/drlife/20160324-nicole-richie-enekesno-es-valosagshow-sztar-mellplasztikan-esett-at.htmlLátványosan nagyobb dekoltázzsal jelent meg egy Los Angeles-i eseményen Lionel Richie nevelt lánya. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.