"Még nagyobb mellet, feneket és szájat szeretnénk" - Együtt növeszti kebleit anya és lánya

plasztikai műtét mell kinézet lány plasztika anya mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen elképesztő hobbit talált magának a 39 éves Georgina és 21 éves lánya, Kayla: együtt növesztik kebleiket, de mint elárulták, nagyobb feneket és szájat is szeretnének maguknak. 

„Anyukám dögösebb, mint én” címmel indított versenyt a Channel 5 tévécsatorna, erre a megmérettetésre jelentkezett Georgina és Kayla. Anya és lánya - akik valahogy úgy szeretnének kinézni, mint Katie Price és Barbie keveréke - eddig 24 millió forintnak megfelelő fontot költött különböző műtétekre, úgy mint mellnagyobbításra, botoxkezelésekre, szájfeltöltére és fogfehérítésre. És ennek itt még nincs vége: még nagyobb kebleket, feneket és szájat is szeretnének maguknak.

"Ez a hasonlóság csak erősíti a kapcsolatunkat, és az sem zavar, ha néha a férfiak beszólnak az utcán. Mi így tetszünk magunkanak" - mondta Kayla.

/1510/Plasz2015102114725

„Semmi sem hiábavaló nekem, mert nagyon szeretek élni” – Maga sem tudja, meddig élhet ritka betegsége miatt http://www.life.hu/drlife/20160414-interju-rigo-mariaval-aki-ritka-betegsegben-ipf-szenved.htmlA világon mintegy 5 millió embert érintő ritka betegség és annak velejárói miatt szenved Rigó Mária. A bizakodó nő több diagnózist is kapott már, de ez sem vette el az életkedvét. Dr. Life--Debreceni dráma! Két egyetemista mentette meg egy nő életéthttp://www.life.hu/drlife/20160415-ket-debreceni-egyetemi-hallgato-elesztette-ujra-az-idos-not-a-tudogondozo-elott.htmlEgy idős asszonyt élesztettek újra a Debreceni Egyetem két agrármérnök hallgatói. Dr. Life--Szép formájú fogak és esztétikus fehérség – Ezek lennének a szépség zálogai?http://www.life.hu/drlife/20160414-fogfeheritesi-kisokos-igy-zajlik-a-folyamat-dentalhigienikust-kerdeztunk.htmlA fogfehérítés sokaknál napirendi téma, a fehér fogak pedig nemcsak egészséget, de esztétikumot és igényességet sugallnak a külvilág számára. Milyen módon tehetjük még igézőbbé a mosolyunkat, és hogyan zajlik egy fogfehérítés? A Life.hu utánajárt! Dr. Life--Pauline végtagok nélkül is megállja a helyét a világbanhttp://www.life.hu/drlife/20160416-pauline-vegtagok-nelkul-is-megallja-a-helyet-a-vilagban.htmlA 36 éves Pauline író, személyi edző, adománygyűjtő, szónok, emellett feleség és anya. Mindezt úgy, hogy egy születési rendellenesség miatt nincsenek végtagjai. Dr. LifeOrigoFriss! Hivatalos közleményt adott ki Kulka János családjahttp://www.life.hu/drlife/20160415-kulka-janos-csaladja-hivatalos-kozlemenyt-adott-ki-a-szinesz-allapotarol.htmlA napokban kórházba szállított színművész családja megerősítette az életmentő műtét hírét, és azt is, hogy Kulka állapota továbbra is súlyos. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoHat hete is átesett egy műtéten Kulka Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20160416-edzett-fel-eve-szokott-le-a-dohanyzasrol-kulka-janos-nyilatkozta-kaszas-attila-edzo.htmlAhogy írtunk is róla, a kedden este stroke-ot kapott Kulka János jóbarátja Árpa Attila szerint semmi előjele nem volt a történteknek: a színész remek formában volt. Edzője is hasonlót állít, aki szerint reggelente ugyan fáradt volt Kulka, de tökéletesnek tűnt a fizikai állapota. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.