Dráma! Meghalt a pályán rosszul lett magyar futballista: Ezen a héten lett 28 éves!

Forrás: Barka Andrea/Zalaifoci.hu -
halál Zala megye futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mérkőzés közben rosszul lett a futballpályán a gyenesdiási sportkör 27 éves játékosa, akit a helyszínen újraélesztettek, a kórházban azonban nem sokkal később elhunyt - közölte a zalaifoci.hu információja alapján a Zalai Hírlap online kiadása.

A beszámoló szerint szombat délután félbeszakadt a Gyenesdiás-Böde megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés, mert a találkozó 65. percében a pályán rosszul lett az egyik játékos. A 28 éves Bernáth Dávidot a pályán félórás küzdelem árán sikerült a mentőknek újraéleszteniük, majd a keszthelyi kórházba vitték, ahol azonban elhunyt.

Bernáth Dávid a tragédiával záródó mérkőzésen Forrás: Barka Andrea/Zalaifoci.hu

"Most sem fogtuk fel még a tragédiát. Dávid a héten ünnepelte a születésnapját, a meccs után szerettük volna kicsit megünnepelni. Az egész csapat le van sújtva, és minden családtagnak, hozzátartozónak, barátnak részvétünket fejezzük ki. Azon ritka fiatalok közé tartozott, akikből kevés van a mai világban" - tette hozzá Mosdósi Attila, a helyi sportkör elnöke a Zaol.hu-nak.

"Többen is szaladtak hozzá segíteni, majd megérkeztek a mentők is, akik a helyszínen sokáig küzdöttek Dávid életéért. Megrázó volt látni, ahogy a nagy autó "ringatózott" a pályán, ahogy a mentősök odabent tették a dolgukat" - hivatkozik Góth Imrére, Gyenesdiás polgármesterére a Zalaifoci.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.