Csont és bőr! Michael Douglas nagyon rosszul fest

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Matt Baron/Bei/Shutterstock -
Catherine Zeta-Jones Michael Douglas gégerák sovány beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Riasztó hírek keringtek az utóbbi időben Michael Douglasről: a lapok arról cikkeztek, újra kiújult a rákja, és már csak hónapjai vannak hátra. Állítólag a végrendeletét is megírta. A róla készült legújabb fotók is azt bizonyítják, hogy a színész valószínűleg nincs jól. 

Michael Douglasről egy ideje az a hír járja, mégsem gyógyult ki a gégerákból, és már csak fél éve van hátra. Catherine Zeta-Jones férje a róla készült fotók alapján valóban nem lehet jól: az egykor sármos színész ugyanis csont és bőr, arca beesett és megviselt.

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Matt Baron/Bei/Shutterstock

Sztárok, akik gégerákban szenvedtek

A gégerák viszonylag ritka, és jól gyógyítható rákfajta, ha időben diagnosztizálják. Sajnos azonban egyáltalán nem mondható veszélytelennek. Val Kilmer betegsége kapcsán összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik a gyilkos kórban szenvedtek. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.