Prince hat és fél napig nem aludt a halála előtt

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci -
halál Prince álmatlanság fájdalomcsillapító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész állítólag annyi fájdalomcsillapítót szedett, amitől napokig nem tudott elaludni. Hozzátartozói arról számoltak be, hogy ez alatt az idő alatt folyamatosan dolgozott a sztár.

Betegségeire szedett fájdalomcsillapítói miatt több napig álmatlanság gyötörte a zenészt. Majdnem egy hétig nem aludt Prince, és ez alatt az idő alatt folyamatosan dolgozott, egészen a haláláig - számolt be Prince sógora, Maurice Phillips a Daily Mailnek.

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Vince Bucci

Prince egykori dílere, Doctor D is nyilatkozott a lapnak. Azt állítja, hogy az énekes súlyos drogfüggő volt. Ő maga 24 éven át szállította a zenésznek a különböző narkotikumokat, mivel azok nélkül még színpadra lépni is képtelen lett volna. A szerekből egyre nagyobb adagokat szedett be, és azért ilyen úton szerezte be az erős fájdalomcsillapítókat, mert félt az orvosoktól is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.