Súlyos beteg Tori Spelling

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
betegség színésznő Párizs tüdőgyulladás sorozat Beverly Hills 90210 Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beverly Hills 90210 sztárja családjával együtt Párizsban ragadt, amíg a színésznő elég jól nem lesz ahhoz, hogy együtt hazarepülhessenek.

Tori Spelling és kis családja csak néhány hetesre tervezték európai utazásukat, amely immár hónapok óta húzódik. A Beverly Hills 90210 sztárja ugyanis jelenleg Párizsban ragadt férjével és négy gyermekükkel, miután kiderült, hogy a 42 éves színésznőnek gócos tüdőgyulladása van, és egészen addig nem utazhat újra, amíg jobban nem lesz.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Nehéz időszak áll Tori Spelling mögött: a színésznő éppen akkor került kórházba néhány évvel ezelőtt, amikor kiderült férje félrelépése is. Erről bővebben itt olvashatsz.

Megfáztál? Veszélyesebb lehet, mint hinnéd!

Általában a megfázásból gond nélkül meggyógyulunk, de ha nem pihened ki magad, és nem kezeled a tüneteket, akár olyan szövődményes betegséget is kaphatsz, ami hetekre ágyba kényszerít. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Műtétje után végre beindíthatja karrierjét a színésznő, akinek súlyos gerincferdülése volthttp://www.life.hu/drlife/20160419-caroline-heinle-szineszno-gerincferdules-mutetje-utan-beindithatja-karrierjet.htmlA 31 éves Caroline Heinle reméli, hogy végre megvalósíthatja álmát, és színésznő lehet New Yorkban. Dr. LifeOrigoCsont és bőr: így néz ki a 35 kilóra fogyott Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20160426-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-sokkoloan-vekonyra-fogyott.htmlHiába a bőre szabott ruhák, az Oscar-díjas színésznő nem tudta leplezni, mennyire lefogyott az elmúlt időszakban. Dr. Life--Csak a skizofrének képesek csiklandozni magukat?http://www.life.hu/drlife/20160412-a-skizofrenek-kepesek-sajat-magukat-csiklandozni.htmlA szakemberek már korábban megállapították, hogy a legtöbb ember egyszerűen képtelen arra, hogy saját magát megcsiklandozza, és ez ugyanolyan hatást váltson ki belőle, mint amikor mások csiklandozzák. Úgy néz ki azonban, hogy a skizofréneknél ez másképp működik: az agy nem ismeri fel, hogy szándékos ingerről van szó, ezért a reakció nem változik. Dr. Life--Így leplezd le, ha hazudnak nekedhttp://www.life.hu/drlife/20160419-igy-tudhatod-meg-ha-hazudnak-neked.htmlA szakértők szerint a titok nyitja az illető mosolyágban rejlik. Dr. LifeThinkstockTetőtől talpig fásliba tekerve él egy kisfiú súlyos bőrbetegsége miatthttp://www.life.hu/drlife/20160412-egy-kisfiu-tetotol-talpig-fasliba-tekerbe-el-ritka-es-sulyos-borbetegsege-miatt.htmlEgy Londonban élő, kétéves kisfiút édesanyja kénytelen minden nap tetőtől talpig fásliba tekerni, mivel bőre a legkisebb érintéstől is megsérül és lehámlik, ami fájó, égető érzéssel, illetve hatalmas, vörös sebhelyekkel jár együtt. Dr. Life--Közel 80 kilót nyom az 5 éves kisfiú egy ritka genetikai betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20160411-misael-caldogno-abreu-5-eves-kisfiu-a-prader-willi-szindroma-miatt-79-kilot-nyom.htmlA Brazíliában élő Misael Caldono Abreu légzése a túlsúlya miatt gyakran leáll éjszakánként. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.