Zalatnay Cini: "Volt egy méhen kívüli terhességem, amelybe majdnem belehaltam"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta műtét méhen kívüli terhesség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta egy pódiumbeszélgetésen mondta el, a nyolcvanas évek elején miért vonult ki a könnyűzenéből.

"Mindez még 1980-ban történt, amikor három hónapos turnén voltam Amerikában és Kanadában. Ott kezdett el fájni a hasam, de visszatekintve az volt a legdöbbenetesebb, hogy Torontóban egy magyar jósnő előre megmondta, hamarosan törés lesz a karrieremben" - emlékezett vissza Cini, aki hazatérése után egy budapesti fellépése közben lett rosszul.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Majdnem meghaltam! Rohamkocsival vittek az Üllői úti klinikára, ahol kiderült, méhen kívüli terhességem van, amit azonnal műteni kell. De a sebész hibázott! Átvágott egy izomrostot, ami miatt négy hónapig nem bírtam kiegyenesedni, és mintha ez nem lenne elég, nem tudtam mélyről venni a levegőt. Ettől az énekhangom is megváltozott" - tette hozzá Cini a Blikknek. Az énekesnőnek ezek után nyolc évig nem jelent meg albuma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.