Sokkoló! Így élnek a hasuknál összenőtt sziámi ikrek

ikrek Thaiföld sziámi iker ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hasuknál összenőtt sziámi ikrek mindent megtanultak, ami a mindennapi élethez szükséges: sétálni, öltözködni, és még biciklizni is. Ráadásul azt mondják, hogy jó így nekik, nem akarnak külön életet élni.

Sokszor hallhattunk már az ikrek különleges kapcsolatáról, megosztják a ruháikat, és a titkaikat is. Ám a 7 éves Pin és Pan szó szerint elválaszthatatlnok egymásról,

ugyanis testük a hasuknál összenőtt.

A Thaiföldön élő páros együtt biciklizik, eszik, öltözködik és határozottan kiállnak amellett, hogy ez így is maradjon. Azt mondják, hogy

nincs szükségük műtétre,

annak ellenére sem, hogy néha gondot okoz, hogy egyszerre kell aludniuk, vagy épp a WC használata jelent problémát az átlagosnál gyakoribb vizelési inger miatt.

Íme, egy videó róluk, melynek legmeghatóbb pillanata, amikor Pin és Pan osztálytársai minden reggel megvárják, amíg az ikrek felérnek a lépcsőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.