Rábaközi Andrea betegség rák méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetesen fiatal volt Rábaközi Andrea, amikor méhnyakrákkal diagnosztizálták. 23 évesen ha másként döntött volna, ma nem lennének gyermekei. Később az anyukájának is meg kellett küzdenie a betegséggel.

Az egész világ összedőlt Andrea számára 23 évesen. Elmondása szerint ez egy olyan dráma, amin 20 évvel később sem tudja igazán túltenni magát. Nem fogadta meg orvosai tanácsát, és nem vetette ki méhét, ennek köszönheti, hogy anya lett. A betegség gyökeresen változtatta meg az életét.

Forrás: André Balázs

“Mindössze 23 éves voltam, azt hittem, hogy vége az életemnek.

Az biztos, hogy a méhnyakrák alapjaiban változtatta meg az egész életemet,

a gondolkodásmódomat. Kaptam még egy esélyt az élettől, majd gyógyulásom után 10 évvel anyává is váltam” - mesélte Andrea a Hot! magazinnak, akinek anyukája is le tudta győzni a rákos megbetegedést néhány évvel ezelőtt. Nála mellrákot diagnosztizáltak, és Andrea végig ott volt mellette, hogy segítsen.

Forrás: Facebook!Rábaközi Andrea

“Tudom, hogy a legapróbb dolgok is fontosak. Anyánál tehát ugyanúgy facsartuk a céklát, ahogy nálam. Magamért, magunkért, hogy minél tovább itt legyünk egymásnak, a gyerekimnek, az unokáinak” - mondta Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.