Meghalt az argentin modell: agyi embóliát kapott repülés közben

modell halál repülés vérrög argentin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A születésnapját szerette volna megünnepelni Thaiföldön a 30 éves Elina Bernasconi, de sajnos már nem jutott el odáig. Agyi embóliát kapott a modell, miközben a repülő Katarban éppen landolásra készült.

A fiatal argentin modell katari átszállással utazott volna Thaiföldre, hogy megünnepelje születésnapját, de egy szörnyű tragédia miatt már nem jutott el odáig. A landolás előtt kapott agyi embóliát Elina Bernasconi, és azonnal kómába került.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Két hétig ápolták egy arab kórházban, mivel kritikus állapota miatt nem szállíthatták őt haza. Sajnos azonban hiába küzdöttek, és tettek meg mindent az orvosok az életéért, meghalt a fiatal modell.

A Pszichológus Pasi: „A szex nem egy harctér” - Így kapcsolódik össze a szex és a stresszhttp://www.life.hu/drlife/20160428-szex-es-stressz-tegyunk-magunkert-nincs-vege-az-elvezeteknek-husz-evesen-pszichologus-pasi.htmlA stressz a jó szex legjobb ellenszere, és fordítva. Egy kellemes együttlét jótékony hatásai kimondottan jól kompenzálják a stressz káros hatásait. Bizonyos szokások és gondolatok gyakorlatilag ellehetetlenítik a szex élvezetét. Dr. LifeThinkstockAz alacsony nők körében gyakori a koraszüléshttp://www.life.hu/drlife/20160429-kutatas-szerint-az-alacsony-nok-koreben-gyakori-a-koraszules.htmlHa alacsony az anya, kétszer nagyobb esélye van arra, hogy koraszülött babát hoz a világra, derül ki egy friss nemzetközi kutatásból. Dr. Life--Még a vaginádnak is jobb, ha meztelenül alszolhttp://www.life.hu/drlife/20160429-ha-meztelenul-alszol-kevesbe-leszel-stresszes-igy-a-falanksagot-is-elkerulheted.htmlJön a jó idő, nem mellékesen pedig a barátod is jobban értékeli majd, ha egy szál semmiben fekszel mellé. Ám nemcsak ezek az érvek szólnak a pizsamák ellen, és a meztelenül alvás mellett, hanem tudományosan alátámasztott érvek is. Dr. Life--Az élő Ken baba élete is veszélybe került a műtétek miatthttp://www.life.hu/drlife/20160429-az-elo-ken-baba-rodrigo-alves-elete-veszelybe-kerult-a-mutetek-miatt.htmlRodrigo Alves 10 éve kezdte el a plasztikai műtéteket, összesen 115 millió forintnak megfelelő összegért változtatta magát Ken babává kisebb-nagyobb sikerrel. Most még egy beavatkozásra készül, ami lehet, hogy élete utolsó műtétje lesz. Dr. LifeOrigoAtya világ! Goldie Hawn összeaszalódott - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20160429-goldie-hawn-szineszno-sokkoloan-nez-ki-osszeaszalodott-megoregedett.htmlTermészetes, hogy 70 évesen nem feszes és sima a bőre a színésznőnek, de Goldie Hawn arcán és testén nem csupán a természetes öregedés jelei láthatók, hanem az idő elleni harc fuccsba ment próbálkozásai is. Dr. LifeOrigoNem fogja vissza magát a testünk: a változókor már nem kizárólag a nők problémájahttp://www.life.hu/drlife/20160427-menopauza-valtozokor-nem-csak-a-noket-a-ferfiakat-is-erinti-jellemezo-tunetekkel-jar.htmlA menopauza komoly időszakot jelent a nőknek, ilyenkor a hormonháztartásuk teljesen felborul, nem biztosak magukban, a világban elfoglalt helyükben, ez pedig komoly sebeket ejthet gondosan óvott magánéletük páncélján. Azonban úgy tűnik, hogy már a férfiak sincsenek biztonságban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.