Oszvald Marika durva tréfát űzött Baukó Évával

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Oszvald Marika Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki halálra rémült a Hal a tortán forgatásán!

Mikor a Hal a tortán játékosai levesüket fogyasztották, Oszvald Marika hirtelen rosszul lett, eldőlt a földön. A sztárok rettentően megijedtek, hogy a színésznőnek komoly baja van.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Aztán kiderült, Oszvald Marika és a többi sztár csak a bolondját járatják, Baukó Évára akartak ráijeszteni, ami sikerült is.

Nem fogja vissza magát a testünk: a változókor már nem kizárólag a nők problémájahttp://www.life.hu/drlife/20160427-menopauza-valtozokor-nem-csak-a-noket-a-ferfiakat-is-erinti-jellemezo-tunetekkel-jar.htmlA menopauza komoly időszakot jelent a nőknek, ilyenkor a hormonháztartásuk teljesen felborul, nem biztosak magukban, a világban elfoglalt helyükben, ez pedig komoly sebeket ejthet gondosan óvott magánéletük páncélján. Azonban úgy tűnik, hogy már a férfiak sincsenek biztonságban. Dr. Life--Egy tárgy mindenekfelett? – Sajátos módon szereznek örömet maguknakhttp://www.life.hu/drlife/20160427-objektofilia-a-targyakhoz-valo-eros-vonzodas-fuggoseg-betegseg-hazassag-szerelem.htmlKépzeljük el a helyzetet, amikor az ismerősünk egyszer csak azt meséli nekünk, hogy párja színt vallott neki. A vallomás tárgyának fókusza a megcsaláson van, a hűtlenség tárgya egy tárgy. Ez a megmosolyogtató és elsőre átverésnek hangzó történet azonban bármikor előfordulhat. Dr. Life--Hihetetlen történet: profi sportoló lett a lábak nélkül született lánybólhttp://www.life.hu/drlife/20160428-vegul-profi-sportolo-lett-a-labak-nelkul-szuletett-lanybol-jennifer-moceanubol.htmlJennifer élete pár nappal a születése után elutasítással kezdődött, ugyanis szülei elhagyták, mert lábak nélkül jött a világra. A lány azonban nem ismert lehetetlent, és mára már sportolóként számos sikert tudhat a háta mögött. Dr. LifeOrigo„A testem elkezdett leállni" – Kis híján belehalt diétájába az anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20160428-tiara-rain-dehaan-palubiak-majdnem-belehalt-etkezesi-zavaraba-az-anorexiaba.htmlFogyókúrának indult, súlyos étkezési zavar lett belőle. Tiara Rain DeHaan-Palubiak videóban osztotta meg történetét az internettel. Dr. LifeOrigoHalála után végeztek császármetszést a váci múmiánhttp://www.life.hu/drlife/20160428-halala-utan-vegeztek-csaszarmetszest-a-vaci-mumian.htmlAz édesanya, Borsodi Terézia testén a halál után végzett császármetszés nyomai a mai napig láthatók. Dr. LifeOrigoEgyre több tinédzser műtteti “szépre” vaginájáthttp://www.life.hu/drlife/20160428-megduplazodott-azoknak-a-18-ev-alatti-fiataloknak-a-szama-akik-plasztikai-mutetet-vegeztetnek.htmlÚjabb testrészük milyensége miatt aggódnak a nők, és köztük egyre több a 18 év alatti fiatal, akik plasztikai műtétet végeztetnek el a vaginájukon! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.