Rosszul lett és összeesett Baukó Éva vacsoráján Oszvald Marika

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Vacsora Puskás Peti Oszvald Marika Hal a tortán ájulás rosszullét Baukó Éva főzőműsor L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő éppen a levest kanalazta a Hal a tortánt című műsorban az exvillalakónál, amikor hirtelen rosszul lett és elájult.

Pánik tört ki a Hal a tortán gasztroshowban. Ezúttal Baukó Éva vendégelte meg társait, amikor egyikőjük, Oszvald Marika rosszullétre kezdett panaszkodni, majd összeesett.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A házigazda azonnal mentőt akart hívni, ám nem sokkal később a színésznő jobban lett, majd elnevette magát: kiderült, hogy csak az egykori villalakót akarták megtréfálni az előre kitervelt akcióval. Oszvald Marika páratlan alakítását lentebb nézheted meg:

Madeleine-ügy: betörők rabolták el a 9 éve eltűnt kislánythttp://www.life.hu/news/20160428-madeleine-mccann-eltunt-kislanyt-betorok-rabolhattak-el-egy-uj-feltetelezes-szerint.htmlÚj fordulatot vehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye: a legújabb hírek szerint a kislány felébredt és megzavarta azokat a bűnözőket, akik betörtek a szülei nyaralójába. NewsOrigoBrutális gyilkosság Óbudán: szeméttárolóban találtak rá a holttestrehttp://www.life.hu/news/20160429-gyilkossag-obudan-szemettaroloban-talalt-ra-a-rendorseg-a-holttestre.htmlA rendőrség csütörtök délután elfogta a 45 éves férfit, aki a gyanú szerint agyonverte ismerősét, testét pedig egy szeméttárolóban rejtette el. News--Hargitay András, az új úszókapitány: "Hosszú Katinka unikum"http://www.life.hu/news/20160421-hargitay-andras-az-uszovalogatott-szovetsegi-kapitanya-bekulne-hosszu-katinka-uszoval.htmlA Kiss Lászlót váltó szövetségi kapitány elmondása szerint hagyná, hogy az úszónő a saját útját járja, és szeretné, ha végre mindenki az úszásra koncentrálna ebben a sportágban. News--Dudás Miklós edzőjét is megbüntetik a doppingvétség miatthttp://www.life.hu/news/20160420-dudas-miklos-kajakos-doppingvetsege-miatt-edzojetol-pal-zoltantol-megvonjak-a-tamogatast.htmlA magyar kajakos kettőtől négy évig terjedő eltiltásra számíthat, mindemellett pedig ezdőjének, Pál Zoltánnak is bűnhödnie kell a hírek szerint. News--Elkészült a kis György herceg első bélyegképehttp://www.life.hu/news/20160420-gyorgy-herceg-elso-belyegkepe-elkeszult-rajta-szerepel-erzsebet-kiralyno-vilmos-herceg-karoly-herceg.htmlA kis trónörökös egy kis emelvényen egyensúlyozik édesapja, Vilmos herceg, illetve dédnagymamája, Erzsébet királynő és nagypapája, Károly herceg oldalán. NewsOrigoBulik, utazások és fényűző életmód - Így élnek Diana hercegnő unokahúgaihttp://www.life.hu/news/20160419-diana-hercegno-unokahugai-lady-kitty-lady-eliza-es-lady-amelia-fenyuzo-eletmodja.htmlDiana visszafogottságával ellentétben a néhai hercegné három unokahúga, Lady Kitty, Lady Eliza és Lady Amelia nem veti meg a luxust és az élet adta élvezeteket - nem véletlenül csámcsog rajtuk előszeretettel a brit sajtó. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.