Breaking: Kórházba szállították Lagzi Lajcsit - Fotók!

Forrás:RTL Klub -
Galambos Lajos Lajcsi Lagzi Lajcsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint az 55 éves Galambos Lajcsit mentőautóból emelték ki egy tolószékbe, és betolták az egyik fővárosi kórházba.

A mulatóssztár szemmel láthatóan nagyon rosszul festett, bőre fehér, arca beesett és komor volt - írja Blikk. A képekért kattints ide!

Forrás:RTL Klub

Nem tudni, mi lehet a baj a gáz-, villany- és vízlopással vádolt Lajcsival, annyit sikerült kideríteni, hogy szombat este még fellépésen volt, amit gond nélkül lenyomott.

Szervüket adták, majd az élet elbírálta a sorsukat: négy érdekes transzplantációs történethttp://www.life.hu/drlife/20160429-transzplantacio-tortenetek-hazassag-szerelem-ongyilkossag.htmlEl tudnád képzelni, hogy választanod kelljen, melyik gyermeked életét mented meg egy szerveddel, netán hogy a második férjed ugyanolyan módon haljon meg, mint az első? Ezek az emberek olyan rendkívüli transzplantációs történeteket tapasztaltak meg a saját bőrükön, amelyekre nincs vagy csak igen kevés példa akad. Dr. Life--Tényleg betegek leszünk, ha megreccsen a szívünkhttp://www.life.hu/drlife/20160428-kutatas-szerint-az-ozvegyeknek-egy-evig-nagyobb-az-eselyuk-a-szivbetegsegekre.htmlAzok az emberek, akik elveszítik a partnerüket, legalább egy évig a szívbetegségek megnövekedett kockázatát szenvedik el - mutatták ki egy új, átfogó kutatásban. Dr. LifeOrigoHollywood és Alzheimer – Sztárok, akiket a demencia épített lehttp://www.life.hu/drlife/20160428-peter-falk-omar-sharif-charles-bronson-is-alzheimer-korban-szenvedtek-sztarok.htmlSikeresek, híresek, ismertek - legtöbbjük sajnos már nem él. Az észlelhető előjelekkel járó Alzheimer-kór nem válogat: 2010-ben 35 millió embernél diagnosztizálták, a jövőre még nagyobbra becsülik ezt a számot az orvosok. Íme, a sztárok, akiket érint vagy érintett a betegség. Dr. LifeAFPSúlyos betegséggel küzd Angelina Jolie - Ezért fogyott csontsoványra a sztárhttp://www.life.hu/drlife/20160430-angelina-jolie-szineszno-fogyasa-mogott-sulyos-betegseg-all.htmlA legfrissebb hírek szerint az Oscar-díjas színésznő kóros soványsága mögött nem párkapcsolati problémák állnak, és nem is étkezési zavar. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: „A szex nem egy harctér” - Így kapcsolódik össze a szex és a stresszhttp://www.life.hu/drlife/20160428-szex-es-stressz-tegyunk-magunkert-nincs-vege-az-elvezeteknek-husz-evesen-pszichologus-pasi.htmlA stressz a jó szex legjobb ellenszere, és fordítva. Egy kellemes együttlét jótékony hatásai kimondottan jól kompenzálják a stressz káros hatásait. Bizonyos szokások és gondolatok gyakorlatilag ellehetetlenítik a szex élvezetét. Dr. LifeThinkstockRosszul lett és összeesett Baukó Éva vacsoráján Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20160429-oszvald-marika-szineszno-rosszul-lett-es-elajult-bauko-eva-vacsorajan-a-hal-a-tortan-musorban.htmlA Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő éppen a levest kanalazta a Hal a tortánt című műsorban az exvillalakónál, amikor hirtelen rosszul lett és elájult. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.