Nem evett az utolsó vacsorájából Prince

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter -
Vacsora Prince fogyás evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  A zenész szakácsa árulta el, hogy az énekesnek szinte egyáltalán nem volt étvágya a halálát megelőző néhány hónapban. Alig evett és sokat fogyott a sztár.

Csaknem három éven át főzött az énekesnek a szakácsa, aki szerint a zenész nagyon keveset evett az elmúlt pár hónapban. Előtte is olyan ételeket kért tőle, amik könnyen megemészthetőek, például salátákat és leveseket.

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

Az állítólag AIDS-el küzdő Prince gyakran panaszkodott gyomor- és torokfájásra, így jóval kevesebbet evett, és nagyon le is fogyott. Ray Roberts a halála előtti estén látta utoljára a zenészt, akkor sültpaprika-krémlevest készített kelkáposztával és tavaszi zöldségsalátával, de Prince egy falatot sem evett belőle. A szakács érintetlenül találta meg az ételt később a hűtőben - írja az Independent.

Prince családjának adományra van szüksége

Prince halála után pénz nélkül maradt a családja. Az amerikai komikus, George Lopez 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki az elhunyt énekes rokonait. Ezért van szüksége Prince családjának segítségre.
A sorozatgyilkos, a drogdíler és az erőszakoló – horrorfilmbe illő orvosi történetekhttp://www.life.hu/drlife/20160502-bojt-eroszakolas-gyilkolas-drogok-receptre-orvosok-akik-maskent-fogtak-fel-az-orvoslast.htmlAki beteg, az ki van szolgáltatva az orvosának, ezért kénytelen teljesen megbízni benne a gyógyulás reményében. Legtöbbször nem is kell csalódnia. De mi van, ha mégis? Pár esetben az orvosok igencsak hajlamosak kihasználni a beteg tehetetlenségét. Dr. LifeThinkstockÚjra megműtötték Rékasi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20160503-ujra-megmutottek-rekasi-karolyt.htmlNem a néhány hónappal ezelőtti csontpótlás volt Rékasi Károly utolsó műtétje. A színészt ismét operálni kellett.Dr. Life--Az okostelefon-függőség egyre elterjedtebb – és már nem csak a felnőtteket érinti!http://www.life.hu/drlife/20160428-napi-doktor-okostelefon-fuggoseg-mar-a-gyerekeket-is-erinti-kutatas.htmlKorábban, ha a gyerekek rossz jegyet kaptak, nem nézhettek tévét. Mostanság más idők járnak. A mai gyerekek már az interneten és a közösségi oldalakon élik az életüket. Ezért a szülők sok esetben ezt vonják meg a lurkóktól. Dr. Life--Szervüket adták, majd az élet elbírálta a sorsukat: négy érdekes transzplantációs történethttp://www.life.hu/drlife/20160429-transzplantacio-tortenetek-hazassag-szerelem-ongyilkossag.htmlEl tudnád képzelni, hogy választanod kelljen, melyik gyermeked életét mented meg egy szerveddel, netán hogy a második férjed ugyanolyan módon haljon meg, mint az első? Ezek az emberek olyan rendkívüli transzplantációs történeteket tapasztaltak meg a saját bőrükön, amelyekre nincs vagy csak igen kevés példa akad. Dr. Life--Tényleg betegek leszünk, ha megreccsen a szívünkhttp://www.life.hu/drlife/20160428-kutatas-szerint-az-ozvegyeknek-egy-evig-nagyobb-az-eselyuk-a-szivbetegsegekre.htmlAzok az emberek, akik elveszítik a partnerüket, legalább egy évig a szívbetegségek megnövekedett kockázatát szenvedik el - mutatták ki egy új, átfogó kutatásban. Dr. LifeOrigoHollywood és Alzheimer – Sztárok, akiket a demencia épített lehttp://www.life.hu/drlife/20160428-peter-falk-omar-sharif-charles-bronson-is-alzheimer-korban-szenvedtek-sztarok.htmlSikeresek, híresek, ismertek - legtöbbjük sajnos már nem él. Az észlelhető előjelekkel járó Alzheimer-kór nem válogat: 2010-ben 35 millió embernél diagnosztizálták, a jövőre még nagyobbra becsülik ezt a számot az orvosok. Íme, a sztárok, akiket érint vagy érintett a betegség. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.