Életveszélyes állapotba került Johnny Depp legidősebb gyermeke

modell fotó fogyás Johnny Depp Lily Rose Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily-Rose Depp már 16 éves, és igazi nővé cseperedett. Bár a hírek szerint ígéretes modellkarrier állna előtte, az ijesztő fogyási kísérleteivel teljesen kiakasztja a környezetét. 

Johnny Depp élete az utóbbi időben korántsem mondható nyugodtnak. Nemrég az ausztrál bíróság azzal vádolta meg őt és 29 éves feleségét, hogy illegálisan, az ország biobiztonsági törvényeit megszegve csempészték be két kutyusukat egy magánrepülőgép fedélzetén az ország területére. Most pedig a lány miatt aggódhat, aki az elmúlt hetekben kórosan soványra fogyott - írja a Daily Mail.

Lily Rose az idei MET-gálán Forrás: AFP/2016 Getty Images/Larry Busacca

A kimerült modell a hírek szerint anorexiával küzd, és a szervezete is teljesen legyengült az elmúlt napokban. A fotók alapján Lily Rose nem lehet több 35-37 kilónál.

Bármit teszünk, betegek leszünk? A XXI. század leggyakoribb betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20160503-alzheimer-cukorbetegseg-csontritkulas-mellrak-korunk-leggyakoribb-betegsegei.htmlBármerre megyünk, bármit teszünk, a betegség valamely formájával folyamatosan szembesülünk. Némelyik betegség kortól és nemtől független, míg a többi nem válogat, férfi és női szervezetben is ugyanúgy képes „lecsapni”. Ezek korunk feltörekvő betegségei! Dr. Life--Leállt Az útvesztő forgatása a főszereplő balesete miatt http://www.life.hu/drlife/20160503-dylan-o-brien-nem-gyogyul-leallt-a-forgatas-az-utveszto-a-sztar-korhazba-kerult.htmlDylan O’Brien a Halálkúra című epizód egyik autósjelenete során törte el több csontját, ezért azonnal egy vancouveri kórházba szállították. A sztár sebei súlyosabbak, mint elsőre gondolták. Dr. LifeOrigoKórházba került Fésűs Nelly kislánya, Csengehttp://www.life.hu/drlife/20160503-fesus-nelly-a-tv2-nagy-duett-szereplojenek-kislanya-csenge-korhazba-kerult.htmlA Nagy Duett énekesnőjének gyermekét a Heim Pál Gyermekkórház traumatológiai osztályán műtötték meg. Dr. LifeFotó: Szabó Balázs/Life.huAz okostelefon-függőség egyre elterjedtebb – és már nem csak a felnőtteket érinti!http://www.life.hu/drlife/20160428-napi-doktor-okostelefon-fuggoseg-mar-a-gyerekeket-is-erinti-kutatas.htmlKorábban, ha a gyerekek rossz jegyet kaptak, nem nézhettek tévét. Mostanság más idők járnak. A mai gyerekek már az interneten és a közösségi oldalakon élik az életüket. Ezért a szülők sok esetben ezt vonják meg a lurkóktól. Dr. Life--Dráma! Szétszakadhat L.L. Junior családjahttp://www.life.hu/drlife/20160429-szetszakadhat-l-l-junior-csaladja.htmlNehéz döntés előtt áll L.L. Junior és felesége. Lehet, hogy egy időre szétszakad a már négytagúra bővült család. Dr. Life--Hihetetlen történet: profi sportoló lett a lábak nélkül született lánybólhttp://www.life.hu/drlife/20160428-vegul-profi-sportolo-lett-a-labak-nelkul-szuletett-lanybol-jennifer-moceanubol.htmlJennifer élete pár nappal a születése után elutasítással kezdődött, ugyanis szülei elhagyták, mert lábak nélkül jött a világra. A lány azonban nem ismert lehetetlent, és mára már sportolóként számos sikert tudhat a háta mögött. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.