Hihetetlen történet: Egy nőnek szülés közben óriási orgazmusban volt része

szülés orgazmus újszülött gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy angol nő, Sangeeta Freeman 16 év után most először elmesélte, hogy fia születésekor olyan orgazmusban volt része, mint se előtte, se azóta.

"A fájások közben orgazmusom volt, és azt gondoltam, milyen csodálatos lenne, ha ez addig tartana, ameddig csak lehetséges. Korábban már olvastam vajúdás alatti orgazmusról, ami természetes szülés előtt volt valakinél" - mesélte lelkesen a most 42 éves Sangeeta, aki egyáltalán nem tervezte, hogy

egyszer orgazmusa lesz vajúdás közben.

Forrás: Facebook

A nő elmondása szerint a történethez az is hozzátartozik, hogy amikor elkezdődtek a fájások megfürdött, majd

a vajúdás közben 14 órán keresztül szexelt a párjával.

"Bár nem volt sok hely bennem, mégis nagyon élvezetes volt, igazán mély orgazmus."

Az katartikus állapot azonban később, a kórházban sem hagyott alább.

"Úgy éreztem, mintha kinyílt volna egy ajtó az orgazmushoz, és nem záródik be soha. Aztán kiabálni kezdtem a gyönyörtől. Ez volt az a pillanat, amikor a fiam megszületett, és a szexuális öröm helyét átvette egy másik, iszonyatosan erős mély kötelék, az ami csak az anya és gyermeke között létezhet" - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.