Nádai Anikó az elmúlt három évet végigaggódta

betegség farm szembetegség pajzsmirigy anya Nádai Anikó aggódás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető édesanyját, Esztert, félrekezelték egy betegséggel, és emiatt veszélybe került a látása.

Nádai Anikó édesanyja vallott arról, hogy lánya milyen féltő odaadással és szeretettel aggódott érte az elmúlt három évben.

Forrás: RTL Klub

„Egy pajzsmirigybetegség után visszamaradt nekem egy szemgyulladás, amit sajnos félrekezeltek. Amikor Anikó megtudta, hogy már mindkét szememmel olyan rosszul látok, hogy alig merek átmenni az utcán, ragaszkodott ahhoz, hogy haladéktalanul keressek egy másik orvost. Az elmúlt három évet a lányom végigizgulta a szemem miatt" – mesélte Eszter.

„Az egészségügy végnapjait éli” – Ez a szakma már csak önmaga árnyéka?http://www.life.hu/drlife/20160511-egeszsegugy-majus-12-apolok-nemzetkozi-napja-florence-nightingale.htmlMájus 12-e az ápolók nemzetközi napja. 1820-ban ezen a napon született a szakma alappilléreinek megalkotója, az ápolók által mai napig sokra tartott Florence Nightingale, aki egész életében lázadt a nők beskatulyázott helyzete ellen. Hogy azért a jelenbe is ugorjunk: két ápolónőt is megkérdeztem az egészségügy mostani helyzetéről. Dr. LifeAFPA kötelező magassarkútól vérben úszik a pincérnő lábahttp://www.life.hu/drlife/20160512-kotelezo-magassarku-viselese-egy-edmontoni-gyorsetteremben-amitol-verben-uszik-a-pincerno-laba.htmlA közösségi profilján tette közzé a barátnője lábáról készül fotót Nicola Gavins, amit már több mint 11 ezren osztottak meg. A leírás szerint a kanadai pincérnőt a kötelező magassarkú teljesen tönkreteszi. Dr. LifeThinkstockDamu Edina napok óta részeg és rá sem néz a kislányárahttp://www.life.hu/drlife/20160512-damu-edina-keptelen-feldolgozni-hogy-elvettek-tole-kislanyat-pszichiaterhez-fordul.htmlAlkoholproblémái miatt nem gondozhatja kislányát Damu Edina, ezért nővére vigyáz az egy hónappal ezelőtt született Majára. Dr. LifeOrigoPikali Gerda elárulta, milyen állapotban van Rékasihttp://www.life.hu/drlife/20160511-pikali-gerda-beszel-rekasi-karoly-allapotarol-a-teljes-felgyogyulas-meg-eltart-egy-darabig.htmlA színész a motorbalesete után többször is műtétre szorult, és még mindig nem épült fel teljesen. Most is kórházban van Rékasi, de szerelme elárulta, javult-e az állapota. Dr. Life--Itt az új őrület: szilikonbőrrel a ráncok ellenhttp://www.life.hu/drlife/20160510-szilikonbol-allo-anyagot-hoztak-letre-amerikaban-amely-alkalmas-ra-hogy-eltuntesse-a-rancokat.html Szilikonbázisú polimerekből álló anyagot hoztak létre Amerikában. A "második bőr" alkalmas rá, hogy eltüntesse a ráncokat, és a tervek szerint folyékony formában kell majd felvinni a bőrre, ahol rugalmas, légáteresztő réteget képez. Dr. LifeThinkstockSzívműtét közben omlott össze a komputer az antivírusprogram miatthttp://www.life.hu/drlife/20160509-szivmutet-kozben-omlott-ossze-a-komputer-az-antivirusprogram-miatt.htmlA komplex orvosi berendezés leállt műtét közben egy víruskereső szoftver miatt. Szerencsére egészségügyi kockázat nélkül folytatni tudták a beavatkozást. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.