Rehabilitációs intézetben tanítják újra járni Kulka Jánost

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Kulka János rehabilitáció stroke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy agyvérzésen átesett betegekkel foglalkozó rehabilitációs intézetbe szállíthatják nemsokára Kulka Jánost. A színész egyre jobban van, az intézetben orvosok és gyógytornászok tanítják majd újra bot nélkül járni.

Bizakodásra ad okot a stroke-kal kórházba került és megműtött Kulka János állapota. Egy ideje visszatért a nyelési reflexe, tiszta a tudata, és kiválóan kommunikál. A mozgásán azonban javítani kell, egyelőre ugyanis botra támaszkodva jár. Ezért nem otthonában gyógyul tovább, hanem egy rehabilitációs intézetben, ahol szakemberek heteken belül rendbe hozzák a mozgását.

"Egyelőre csak bottal tud biztonságosan közlekedni. Nagyon jók az esélyei arra, hogy teljesen felépüljön" - nyilatkozta egy barátja.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Nekiestek a kommentelők Gundel Takács Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-nekiestek-a-kommentelok-gundel-takacs-gabornak-szerintuk-homofob-megnyilvanulasa-volt.htmlA Facebook-kommentelők szerint az Eurovíziós Dalfesztivál hazai műsorvezetőjek, Gundel Takács Gábor homofób megjegyzést tett. TV + Sztárok--Így reagálta le az állítólagos kirúgásával kapcsolatos pletykát Szujó Zol­tán http://www.life.hu/sztarok/20160513-szujo-zol-tan-hivatalosan-nem-szolalt-meg-viccesen-utalt-a-kirugasaval-kapcsolatban.htmlA sport­ri­por­ter még nem szólalt meg az ügyben, miszerint Palik László venné át a he­lyét. Vi­szont az általa vezetett műsor végén egy poénnal utalt a történtekre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi sem marad ki a Cannes-i őrületbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-vajna-timi-uton-van-a-cannesi-filmfesztivalra-instagramjan-jelentette-be.htmlIdén 69. alkalommal rendezik meg a filmfesztivált, már minden híres és kevésbé híres sztár ott tobzódik. Természetesen Vajna Timi sem maradhat ki a sorból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.