Nagy dilemma: Most akkor el tud törni a pénisz, vagy sem?

Forrás: Thinkstock -
pénisz hímvessző szakadás sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró és izgalmas együttlét során bizony előfordulhatnak balesetek. A túl heves együttlét alatt a férfiak legbecsesebb kincse is megsérülhet, de most akkor törik a pénisz, vagy nem?

A heves szex ismérve néhány lila folt, esetleg remegő lábak és izomláz. Ennél azonban súlyosabb sérülések is keletkezhetnek, ha túlpörögtök. A férfiak szerszáma megsérülhet a hirtelen és erőteljes mozdulatok hatására, de nem törik, hanem inkább szakad.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A péniszben nincsen csont, hosszában három szivacsos test fut végig, ezek közül a két barlangos test a pénisz felső részén, egymással párhuzamosan halad, a harmadik szivacsos test pedig az alsó oldalán. Az utóbbiban, vagyis a legkisebben van a húgycső, a másik kettő telik meg vérrel az erekció során. A heves szex okozhatja a barlangos testek elhajlását, más néven szakadását. Legtöbbször akkor történik ilyen baleset, ha a nő van felül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.