Az orrában felejtették a tampont a műtét után a szentesi nőnek

Forrás: Dreamstime -
operáció műtét tampon bakteriális fertőzés kártérítés orrsövény fájdalom Szentes kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalmai miatt nem tud dolgozni a 29 éves nő, aki most kártérítést követel az őt kezelő intézménytől.

A kétgyerekes asszonyt orrsövénye miatt műtötték a szentesi kórházban, az operáció után azonban benne felejtették a tampont az orrában, amely miatt baktériumfertőzést kapott - számolt be az esetről a TV2 Tények című híműsora.

A kép illusztráció. Forrás: Dreamstime

A 29 éves nőből egy hónap után, egy vizsgálat során távolították el a tamponokat, miután folyamatos fejfájásra panaszkodott. A fertőzésre már Szegeden derült fény, erre azóta is gyógyszereket szed, dolgozni nem tud.

A kórház kivizsgálta az esetet, amely során megállapították: nem történt hibázás, az elhúzódó vérzés és nyálkahártya-duzzanat zavarta az őt operáló orvost tájékozódását, de kellő körültekintésel járt el. A történtekről bővebben az alábbi videóban tudhatsz meg többet:

3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt plasztikáztatszhttp://www.life.hu/drlife/20160517-3-dolog-amit-tudnod-kell-mielott-plasztikai-mutetbe-vagsz.htmlAzt gondolnád, hogy a műtét nélküli szépészeti beavatkozások ártalmatlanak az egészségedre? Nagyon is tévedsz. Íme 3 tény, amivel jobb, ha tisztában vagy, mielőtt belevágsz. Dr. Life--Betegeskedik Erzsébet királynő? http://www.life.hu/drlife/20160519-erzsebet-kiralyno-betegeskedik-a-terdei-miatt.htmlIlyenre még nem volt példa: lépcsőzés helyett életében először a liftet kellett használnia az Egyesült Királyság uralkodónőjének. Dr. Life--Videó: így távolítják el a felesleges bőrt egy 120 kilót fogyott emberrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160518-igy-tavolitjak-el-a-bort-egy-120-kilot-fogyott-ferfirol-video.htmlA pozitív testképet hirdető és rengeteget fogyott Matt Diaz műtétjét a BuzzFeed News Facebook-oldalán osztották meg. Csak erős gyomrúaknak! Dr. LifeOrigoHalála előtt elfeketedett a pénisze a kisfiúnak, az orvosok nem foglalkoztak velehttp://www.life.hu/drlife/20160506-ryan-morse-12-eves-kisfiu-penisze-elfeketedett-a-halala-elott-az-orvosok-nem-foglalkoztak-a-tunettel.htmlEmberöléssel vádolják azt a két orvosnőt, akik a tünetek ellenére visszautasították a 12 éves Ryan Morse kivizsgálását. A kisfiú egy nappal később, hogy segítséget kért tőlük az édesanyja, meghalt. Dr. LifeOrigoAz alkoholfogyasztás nem pusztítja az agysejtekethttp://www.life.hu/drlife/20160510-az-alkoholfogyasztas-nem-pusztitja-az-agysejteket.htmlA hiedelemmel ellentétben az alkoholfogyasztás nem befolyásolja az agysejtek számát, mivel nem tudunk akkora mennyiséget meginni belőle, hogy ezt a hatását kifejtse. Ennek ellenére nem árt óvatosnak lenni. Dr. LifeThinkstockSúlyos betegséggel küzd Angelina Jolie - Ezért fogyott csontsoványra a sztárhttp://www.life.hu/drlife/20160430-angelina-jolie-szineszno-fogyasa-mogott-sulyos-betegseg-all.htmlA legfrissebb hírek szerint az Oscar-díjas színésznő kóros soványsága mögött nem párkapcsolati problémák állnak, és nem is étkezési zavar. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.