Drámával indult a rákos focista meccse

Forrás: AFP/Daniel Roland -
rákos beteg focista Marco Russ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rájár a rúd Marco Russ focistára. Egy doppingvizsgálat során derült ki, hogy daganatos megbetegedése van, mégis pályára lépett.

Lesújtó eredménnyel végződött a rutinszerű doppingvizsgálat Marco Russ focista számára. Szervezetében sajnos nagyon magas volt a hcg nevű hormon. Kiderült, hogy rákos megbetegedése van a futballistának.

Forrás: AFP/Daniel Roland

Ettől függetlenül pályára lépett a Frankfurt csapatában játszó játékos Nürnberg ellen. Az is lehet, hogy ez volt az utolsó játéka, ami sajnos nagyon szerencsétlenül indult. Marco Russ a saját kapujukba ívelte a labdát. Szerencsére azonban később sikerült egyenlíteni.

Ég a bőre és nem tehet ellene semmit – El tudnád képzelni, hogy nincs gyógymód a betegségedre?http://www.life.hu/drlife/20160519-brayden-ritka-betegsegben-erythromelalgiaban-szenved-folyamatosan-forro-a-bore.htmlMinden szülő rémálma, amikor a beteg gyermekével kapcsolatban az orvosok csak három szót tudnak mondani: „Nincs rá gyógymód.” Braydennek olyan ritka betegsége van, amely miatt még cipőt sem képes húzni és folyamatosan azt érzi, hogy lángra kapott a teste; édesanyja csak annyit kíván a sorstól, hogy fiának normális élete lehessen. Dr. Life--6+1 dolog, amit mindenképpen csinálj meg - pláne, ha egyedül vagyhttp://www.life.hu/drlife/20160428-ezeket-a-dolgokat-tedd-meg-egyedul-tippek-trukkok.htmlA félelem már gyerekkorunkban belénk ivódik, ez később csak fokozódik. Az életünket körülvevő félelem sok oldalról jelentkezhet, mégis legtöbbször akkor mutatkozik meg, amikor magányosak vagyunk. Ám vannak olyan tapasztalatok, amelyeket pont egyedül tudunk megszerezni, akár úgy, hogy félretesszük a magányt és a rossz érzést – egy nap erejéig. Dr. Life--Majka édesanyja: „Alkudozom a Jóistennel"http://www.life.hu/drlife/20160520-majka-rapper-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-edesanyja-aki-rakbetegseggel-kuzd-szeretne-meg-sokaig.htmlA rapper édesanyja ismét a rákkal küzd, de nagy harcosnak tartja magát, és szeretné még unokáit sokáig dajkálni. Dr. Life--Megható meglepetést kapott a rákkal küzdő menyasszonyhttp://www.life.hu/drlife/20160520-meghato-meglepetest-kapott-a-rakkal-kuzdo-menyasszony-dede-daniel.htmlAz esküvő szervezése még akkor is stresszes, ha nem csapunk nagy felhajtást. Dede Danielnek azonban a szervezés mellett még két gyermekről is kellett gondoskodnia, miközben harcolt a 2-es stádiumú rákkal. Dr. LifeOrigoÚjra kórházba került Somló Tamáshttp://www.life.hu/drlife/20160520-ujra-korhazba-kerult-somlo-tamas.htmlBár nemrég arról számoltunk be, hogy Somló Tamás hazajöhetett a kórházból, a zenész sajnos ismét az ágyat nyomja.Dr. LifeOrigoTudni akarod az időtlen szépség zálogát? Akkor ez a te módszered! http://www.life.hu/drlife/20160517-hyaluronsav-az-idotlen-szepseg-zaloga.htmlA hialuronsav sokaknak ismerősen csenghet, akik már elmerültek a kortalan szépség témájában. A név egy kozmetikai hatóanyagot takar, amely szöveteink nélkülözhetetlen alkotóeleme. Mégis, mikortól használjunk hialuronsavat, és kiknek javasolt? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.