Végre! Friss hírek érkeztek Lagzi Lajcsiról

Forrás: Origo -
Galambos Lajos család Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész két hete tűnt el a nyilvánosság elől, sokan már aggódtak érte. Most azonban új információk érkeztek a családról.

"Tíz napja a telefonom is ki volt kapcsolva. A szívbajom ráébresztett arra, hogy az élet kiszámíthatatlan, bármikor véget érhet. Miután szabadlábra kerültem, igyekeztem minden lehetőséget kihasználni, hogy kiálljak az igazam mellett, de amikor ott fekszik az ember a kórházban, ahová aznap harminc embert hoznak szívinfarktussal és mind az életéért küzd, átértékeli az életét - magyarázta a Borsnak.

Forrás: TV2

"Itthon voltam, van bőven teendőm. A birtokra sok érdeklődő van, de egy, akit komolynak nevezhetünk. Ő adott egy hónapot, hogy összeállítsak egy részletes dokumentációt az épületekről, műszaki paraméterekről, minden fontos tudnivalóról. Egy arab hercegi sarjról van szó - vallotta be Lajcsi.

A trombitaművész birtoka a mai napig fent van a német hirdetési portálon, átszámítva 2,7 milliárd forintos áron. Amennyiben létrejön az adásvétel, Galambosék költöznek.

"Kész tervünk van erre, és vár minket a leendő otthonunk, berendezve. Hogy hol? Az ne legyen kérdés" - magyarázza. "A nyomozásról nem tudok mit mondani, arról hetek óta nincs hírünk, így már a nyaralásunkat tervezzük. A családdal, a németországi Pas­sauból bicikliznénk le Linzig, Ausztriába" - mondja.

Lajcsi, gyermekeivel Forrás: Origo

Úgy tudni, Galambosék birtokán egyébként tavaly május óta nincs gáz, kikapcsolta a szolgáltató. De - állítja - nincs is szükség rá, hiszen nem használták, ahogy a vízük is saját, fúrt kútból származik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.