Lelkes futó vagy? Ezeket tudnod kell a női testrészeidről

Forrás: Thinkstock -
sport vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oké, oké, tudjuk, hogy tudod, hogy fontos az izzasztó sportok után alaposan tisztálkodni, de van még pár olyan dolog, ami biztosan nem jutott eszedbe.

Furcsa foltok a bugyidon

Nem kell megijedned, ha edzés után több nedvességet tapasztalsz, netán foltokat a bugyidon. Mivel ilyenkor megterheled a hasizmaidat, a nyomás miatt több váladék folyik a vaginádból. Épp olyan, mint mikor a ketchuposflakont megrázod, majd kinyitod. Anélkül, hogy megnyomnád, már jön is magától. Aggodalomra semmi ok.

Forrás: Thinkstock

A futás növelheti a gombás fertőzés kockázatát

Szűk futónadrág, izzadás, párás környezet. Ugye, nem meglepő, hogy ezek csak úgy vonzzák a baktériumokat? Ráadásul percenként vagy 180-szor dörzsölődnek össze a combjaid, amíg a köröket rovod.

Futáshoz mindig pamut fehérneműt viselj, és abban a pillanatban, hogy befejezted a testmozgást, irány zuhanyozni!

A mellek deformálódhatnak

Figyelem, nagy mellűek! Amennyiben nem elég erős a melltartótok fogása, gyönyörű kebleitek a „lóbálástól” eldeformálódhatnak. Amikor futós melltartót választasz, ne sajnáld rá a pénzt, válaszd a legjobb minőségűt, és amikor felpróbálód, feltétlenül tegyél néhány ugró mozdulatot benne, hogy megnézd, mennyire tartja az ikreket.

A későn szülés margójára – Kinek az érdekét nézzük akkor, ha 70 évesen szülünk?http://www.life.hu/drlife/20160520-szules-hatvan-es-hetven-ev-felett-pro-kontra-gyermek-egeszseg.htmlA hazai és a külföldi sztárvilágban - vagy akár a környezetünkben - is láttunk és valószínűleg még tapasztalni fogunk olyan eseteket, amikor egy nő már bőven túl van élete legfontosabb állomásain, talán már kenyere javát is megette, ám mégis úgy dönt, hogy ő bizony anya lesz. Dr. Life--Kiderült! Ebben a magyar régióban kapnak a legkevesebben stroke-othttp://www.life.hu/drlife/20160520-magyarorszagon-az-eszak-alfoldi-regioban-kevesebben-kapnak-stroke-ot-omsz-adatok-szerint.htmlAz elmúlt tíz évben 30-40 százalékkal csökkent az éreredetű halálozások aránya az Észak-alföldi régióban az Országos Mentőszolgálat, valamint a térségi kardiológiai és strokeközpontok példaszerű összefogásának eredményeként. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: A szexfüggőség valódi okai és hátterehttp://www.life.hu/drlife/20160519-pszichologus-pasi-szexfuggoseg-allapot-betegseg-barkit-erinthet.htmlMivel a szexualitásról eleve keveset beszélünk, sok a félreértés ezzel kapcsolatban is. Az egészséges felnőtt ember definíciója klasszikus pszichológiai értelemben, hogy képes dolgozni, szeretni, és nemi életet élni. Így ha valaki élvezi a szexet, és vágyik rá, az még nem lesz szexfüggő, de ha csak erről szól szinte minden gondolata, függőség lehet, akárcsak a drogok. Dr. LifeCsupán három tényező határozza meg a boldogságunkat!http://www.life.hu/drlife/20160520-harom-tenyezon-mulik-a-boldogsagunk-sonja-lyubomirsky-pszicholous-szerint.htmlSonja Lyubomirsky a pozitív pszichológiai irányzat egyik képviselőjeként arra törekszik, hogy szigorúan tudományos alapokon nyugvó kutatásaival találja meg a boldogsághoz vezető utat, vagy hogy megadja a boldogság receptjét. Dr. Life--Ég a bőre és nem tehet ellene semmit – El tudnád képzelni, hogy nincs gyógymód a betegségedre?http://www.life.hu/drlife/20160519-brayden-ritka-betegsegben-erythromelalgiaban-szenved-folyamatosan-forro-a-bore.htmlMinden szülő rémálma, amikor a beteg gyermekével kapcsolatban az orvosok csak három szót tudnak mondani: „Nincs rá gyógymód.” Braydennek olyan ritka betegsége van, amely miatt még cipőt sem képes húzni és folyamatosan azt érzi, hogy lángra kapott a teste; édesanyja csak annyit kíván a sorstól, hogy fiának normális élete lehessen. Dr. Life--15 centis farkincával jött világra egy kisfiú - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20160520-15-centis-farkincaval-jott-vilagra-egy-yang-yang-nevu-kisfiu-kinaban.htmlRitka rendellenességgel született a most 11 hónapos Yang Yang. A családja kismajomnak becézte őt a kinövés miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.