Együtt imádkoztak Somló Tamásért a rajongók, és a zenésztársai

Fotó: Szabó Balázs [origo] -
betegség Somló Tamás koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos egyre többet betegeskedik a legendás zenész, egészségi állapota miatt több fellépését is le kell mondania. Óbudán is hiába várták a rajongók szombaton.

Újra kórházban van Somló Tamás, emiatt nem tudott koncertezni szombaton sem Óbudán, ahol rengeteg sztár lépett fel. Helyére Karácsony Jánost szerződtették, aki szintén LGT-tag. A jó hangulatú koncerten a zenész megkérte a rajongókat, hogy szorítsanak együtt Somló Tamás felépüléséért.

Fotó: Szabó Balázs [origo]

"Szorítsunk Tamásért!" - kiabálta Karácsony János a mikrofonba. A rengeteg rajongó egy emberként imádkozott a sztár felépüléséért. Somló Tamás évekkel ezelőtt komoly betegséggel küzdött, akkor a bélrendszerében találtak daganatot. Sokan attól tartanak, hogy újra ezzel a problémával áll szemben - írja a Bors. A lap információi szerint a zenész igyekszik meggyógyulni, de meglehetősen türelmetlen. Amint tud, elszökik a kórházból. Állítólag már a közelgő debreceni nagykoncertjét is lemondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.