Tragédia! Megvakult a Roxette énekesnője

Forrás: AFP -
Vakság Roxette Marie Fredriksson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs jól Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője. 2002-ben agydaganattal műtötték, ám a sugárkezelést nem bírta jól a szervezete. Egy tévéinterjúban ő maga beszélt állapotáról. 

"Az egyik szememre szinte teljesen megvakultam. A lábam is annyira legyengült, hogy nehezen tudok járni, ezért kellett a koncerteken bárszéken ülnöm, és közben sétabotra támaszkodnom" – vallotta.

Forrás: AFP
Összetörte magát Zana József, Ganxsta apjahttp://www.life.hu/drlife/20160524-osszetorte-magat-zana-jozsef-ganxsta-zolee-apja.htmlTizenhét lépcsőfokot zuhant otthonában a színész, hat öltéssel varrták össze a fejét. Dr. LifeOrigoKórházba kellett szállítani a Red Hot Chili Peppers énekeséthttp://www.life.hu/drlife/20160515-korhazba-kellett-szallitani-a-red-hot-chili-peppers-enekeset-anthony-kiedist.htmlA hírt a zenekar basszusgitárosa, Flea jelentette be, így a szombati koncertjük el is maradt. Egyelőre nem tudni, hogy Anthony Kiedis miért került kórházba. Dr. Life--Szeretne még játszani kisunokájával Majka édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20160514-majka-edesanyja-rakos-beteg-szeretne-meg-idot-tolteni-az-unokaival.htmlCsütörtökön este Majka egy szomorú videoüzenetbenmondta le székelyudvarhelyi fellépését,később az is kiderült, hogy édesanyja állapota fordult rosszabbra. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.