Novák Angéla őszintén mesélt a férfiból nővé válásáról

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Novák Angéla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novák Angéla a Celeb vagyok, ments ki innen! férfiből nővé operált egykori szereplője tizennégy éve kezdte meg nemi átalakító műtéteinek sorát, és végre nőként éli az életét. Elmondása szerint például a hormonok, amiket szednie kell, nem is kerülnek olyan sokba.

"Sokan azt hiszik, komoly havi kiadással járnak a hormonok, amiket szednem kell, de ez nem így van. Most már, hogy átestem minden szükséges operáción, ugyanolyan tablettát szedek, mint azok a nők, akiknek eltávolították a petefészkét. Ez pedig csak havi pár ezer forintba kerül. Régen persze nem volt olcsó mulatság, de a társadalombiztosítás finanszírozta. Ezen felül persze annyit költök magamra, amennyit csak tudok, hiszen egy nő soha nem elégedett magával" – mondta Angéla a Borsnak, és azt is elárulta, hogy

az arcát nem plasztikáztatta, csupán apró beavatkozásokon esett át.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Most töltettem fel a fölső ajkamat, és járok botoxoltatni, amikor tudok. A gyenge pont rajtam az alakom. Az ösztrogénnek köszönhetően párnácskák rakódnak le itt-ott. Biciklivel közlekedem, de úgy fest, ez sem mindig elég a fogyáshoz. Sokan találgatják, hány éves vagyok, de ezt mélyen titkolom – mesélte, ráadásul azt is bevallotta, hogy előadóművészként nehéz időszakon van túl, mivel

a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor után padlóra került.

"A tavalyi évem szörnyű volt. Hazajöttem a Celeb vagyokból, és mintha egyszerűen elfelejtettek volna. Még oda sem hívtak, ahová korábban szoktak. De decem­berben ezt mintha elvágták volna, minden a régi, újra kerek az életem" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.