Tényleg használ a menstruációs görcsoldó kütyü?

Forrás: indiegogo.com -
havi vérzés készülék menstruáció menzesz szerkezet görcs idegstimulálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októbertől lesz kapható a Livia névre hallgató elektromos idegstimuláló készülék, amely az ígértek szerint segít a havi vérzés során jelentkező fájdalmak megszüntetésében. A Buzzfeed három hölgyet kért fel, hogy tesztelje a szerkezetet.

A Livia egy idegstimuláló szerkezet, amely drótokkal és tapadókkal a hölgyek hasával rögzítve fejti ki jótékony hatását. A készülék megálmodója Chen Nachum, akit édesapja korábbi kutatásai inspiráltak benne. A lényege, hogy a kütyü által keltett vibrálás sokkal "gyorsabban ér az agyba," mint maga a fájdalom, ezáltal kirekeszti a görcsöket.

Forrás: indiegogo.com

A Buzzfeed három nővel kipróbáltatta a csodaszerkezetet: Alinek szokott fájni a legkevésbé a menstruáció, Sheridan erős és heves fájdalomtól és vérzéstől szenved, Larát pedig korábban endometriózissal diagnosztizálták, ami miatt nem tudja elhagyni az ágyát a menzesz idején.

A próba után Ali nem volt oda Liviáért, véleménye szerint sokat nem javított a helyzetén - igaz, a görcsei sem voltak olyan intenzívek, mint a többieké. Lara a gyógyszeradagokban mérte a változást: a szokásos nagy mennyiség helyett ezúttal elég volt egy adaggal bevennie, és az ilyenkor szokásos hányás is elmaradt nála. A legjobban Sheridannek vált be a szerkezet, azt azonban hozzátette, hogy nem teljesen biztos abban, hogy a tényleges problémájára, avagy a pszichéjére hatott a kütyü.

4 hatékony természetes megoldás menstruációs görcsökre

Mielőtt automatikusan a görcsoldó gyógyszereid után nyúlnál, próbálj ki néhány igazán gyengéd, de annál megbízhatóbb módszert menstruációs fájdalmaid enyhítésére. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.