14-szer szúrták meg, majd élve felgyújtották - A kisbaba túlélte!

Thinkstock -
Thaiföld kisbaba csecsemő késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodával határos módon megmenekült az a kisfiú, akit Thaiföldön, Khon Kaen városának eldugott szegletében egy farmer talált meg. A gyereket megpróbálták élve elégetni, előtte pedig 14 készúrást kapott.

Az újszülött kisfiút kegyetlenül megkínozták, 14-szer szúrták meg, majd élve próbálták elégetni még februárban.

A gyereket egy 20 centiméter mély gödörbe dobták a tahiföldi Khon Kaen városától nem messze, itt talált rá egy farmer, aki először csak a lángokra lett figyelmes, majd azt hitte, hogy

valaki egy állattal próbál végezni ilyen kegyetlen módon.

A kép illusztráció Thinkstock

A farmer ezután látta meg a pici talpait, a gyerek fejjel lefelé feküdt,

szerencsére még időben találtak rá.

Az orvosok szerint a kisfiút nemcsak testileg, hanem lelkilkeg is megviselték a történtek, de azóta szerencsére meggyógyult és egy mosolygós kisbaba lett - számolt be a Mirror. Ha kíváncsi vagy a kis túlélőre, akkor itt megnézheted!

Fontos megjegyezni, hogy az abortusz illegálisnak számít Thaiföldön, ez is hozzájárul ahhoz, hogy dél-kelet-Ázsián belül itt a legmagasabb a kamasz terhességek száma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.