A Nagy Duett Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta súlyos hangszálgyulladással énekel Kulcsár Edina A Nagy Duett színpadán. Kímélni kellene a hangját, de jelenleg nincs rá lehetősége, ugyanis még versenyben van. 

"Amikor elkezdtünk próbálni A Nagy Duettre, az énektanár Csík Sanyi felfigyelt valamire a hangomban és azonnal elzavart gégészhez. Kiderült, hogy hangszálgyulladásom van, ami miatt legalább 2-4 hétig kímélni kellene a hangom. Nem csak hogy nem beszélhetnék, szigorú csendre lennék ítélve. Pár héttel az első adás előtt ezt egyszerűen nem lehetett megvalósítani, így kockáztattam, hogy esetleg rosszabbra fordul a dolog. Viszont legalább kiderült, miért fordul elő velem gyakran, hogy ha sokat beszélek, akkor berekedek. Illetve, hogy miért is küzdök régóta azzal, hogy egy komolyabb megfázásból arcüreg- vagy homloküreg-gyulladásom lesz" – mesélte Edina, akinél a CT-eredmények segítségével megállapították, az egyik orrkagylója rendellenesen fejlődött, amelynek köszönhetően nem úgy veszi és ereszti ki a levegőt, ahogyan kellene, ez pedig kihat a hangképzésére is.

Forrás: TV2

"Sokkal jobban terhelem így a hangszálaimat, ezért gyullad be hamar. Azt tanácsolta a szakorvos, hogy műtessem meg, de most két napot is nehezen tudok kivenni a saját életemből, nemhogy több hetet. De természetesen az egészségemről van szó, így mindenképpen foglalkozom majd vele és ősszel vagy télen sort kerítek a műtétre (...) Szerintem tudnék jobban is énekelni, de félek erőltetni a hangom, mert így is csúszkál a gyulladás miatt. Mindent megteszek, hogy a lehető legjobb állapotban legyek, házi praktikákat is bevetek és feltehetően kalcium injekciót is kapok majd az adás előtt" - nyilatkozta a Blikknek a szépség.

Színpadra állt Somló Tamás - Szemmel láthatóan nincs jó állapotbanhttp://www.life.hu/drlife/20160525-somlo-tamas-beteg.htmlAhogy már megírtuk, kórházba került Somló Tamás és fellépéseit is lemondta. Most azonban kivételt tett, és a fogyatékos gyermekek kedvéért színpadra állt. Az énekesnek minden erejére szüksége lehetett, mert szemmel láthatóan nincs jó állapotban. Dr. LifeOrigoTragédia! Megvakult a Roxette énekesnőjehttp://www.life.hu/drlife/20160524-marie-fredriksson-a-roxette-enekesnoje-megvakult-agydaganata-volt.htmlNincs jól Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője. 2002-ben agydaganattal műtötték, ám a sugárkezelést nem bírta jól a szervezete. Egy tévéinterjúban ő maga beszélt állapotáról. Dr. LifeAFPSokkoló fotók heroinistákról! Néhány hónap alatt lettek élőhalottakhttp://www.life.hu/drlife/20160515-sokkolo-fotok-heroinistakrol.htmlJó, jó, azt azért eddig sem gondoltuk, hogy a káros szenvedélyek nem hagynak nyomot az emberen, a heroinnak pedig különösen nincs jó híre, de ezek a neten vírusként terjedő fotók minden drogrevenciós kampánynál többet érhetnek. Ja, hogy épp abból a célból készültek? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.