Egykori szerelme ápolja a beteg Somló Tamást

Forrás: Pozsonyi Roland -
betegség Somló Tamás szerelem ápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az LGT zenésze ismét kórházba került. A 68 éves művészt diákkori szerelme ápolja. Híresztelések szerint Somló Tamás nincs jól, az állítják, 45 kilóra fogyott.

Diákkori szerelme, a nyilvánosság számára alig ismert első felesége ápolja a beteg Somló Tamást, akiről nem olyan rég kiderült, hogy ismét kórházi ellátásra szorult. Demjén Ferenc és Benkő László is aggódik a zenésztársukért, akit értesülések szerint fiatalkori felesége, Léna ápol.

Forrás: Pozsonyi Roland

A Borsnak egy szomszéd nyilatkozott arról, hogy valószínűleg Lénát látta a zenész házánál. Somló Tamás és a hölgy kapcsolatáról nem sokat tudott a nagyközönség, mindössze húszévesek voltak, amikor összekötötték az életüket. Akkor még artistaként dolgozott Somló, csak később lett belőle híres zenész. Egy lengyelországi fellépés során ért véget a kapcsolatuk, de viszonyuk baráti maradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.